Waarom verschijnt elk open tabblad in Firefox in de volumemixer van Windows?

Dit artikel is alleen van toepassing op Windows.

Als uw volumemixer in Windows een schuifknop voor elk open Firefox-tabblad heeft, is dit een bug gerelateerd aan multiproces (E10s) die is opgelost in Firefox versie 76.

In Firefox versies eerder dan 76 kunt u het aantal Firefox-processen instellen op ‘1’ om het probleem op te lossen:

Het instellen van het aantal processen op 1 schakelt feitelijk de multiprocesfunctie uit, wat de prestaties van Firefox aanzienlijk kan beïnvloeden.
  1. Klik op de menuknop De afbeelding ‘fx57menu’ bestaat niet.Fx89menuButton om het menupaneel te openen.
  2. Klik in de menubalk bovenaan het scherm op Firefox en selecteer daarna Voorkeuren of Instellingen, afhankelijk van uw macOS-versie.Klik op de menuknop Fx89menuButton en selecteer Instellingen.
  3. Scroll in het paneel Algemeen naar Prestaties.
  4. Verwijder het vinkje naast Aanbevolen prestatie-instellingen gebruiken.
  5. Kies 1 in het vervolgkeuzemenu voor Limiet voor inhoudsprocessen.
    set e10s to 1