De knop Vergeten - Snel uw navigatiegeschiedenis verwijderen in Firefox

Werk uw versie van Firefox bij voor de nieuwste functies en beveiligingsupdates.

Firefox biedt u nog meer controle over uw privacy. De nieuwe versie van Firefox bevat een knop Vergeten, die navigatiegeschiedenis uit uw geselecteerde tijdsbestek wist zonder de rest van uw gegevens te beïnvloeden.

U doet dit als volgt in slechts enkele klikken:

1. Voeg eerst de knop Vergeten toe aan uw werkbalk. U hoeft deze stap slechts één keer uit te voeren!
    • Klik op de menuknop new fx menu .
    • Klik aan de onderkant van het menupaneel op Aanpassen.
    • Sleep de knop Vergeten forget button gray forget button 57 van het paneel Extra hulpmiddelen en functies naar uw werkbalk, en klik daarna op Aanpassen afsluitenGereed.
  2. Klik zodra u uw recente geschiedenis wilt wissen op de knop Vergeten forget button gray forget button 57 op uw werkbalk.
  3. Kies een tijdsbestek dat u wilt vergeten (vijf minuten, twee uur of 24 uur) en klik op de rode knop Vergeten. Belangrijk: zodra u op deze knop hebt geklikt, zijn de geselecteerde gegevens voorgoed verwijderd en kunnen deze niet worden hersteld.
    forget controls forget button controls 57
  4. Firefox zal dan de geschiedenis en cookies van het opgegeven tijdsbestek wissen, uw geopende tabbladen sluiten en een nieuw, schoon venster starten.
Firefox bevat nog een privacyfunctie waarmee u zelfs meer gegevens kunt wissen, waaronder wachtwoorden en voorkeuren voor websites.