Hoe zet ik mijn tabbladen en vensters van de vorige keer terug?

Wilt u de pagina’s bezoeken die u de vorige keer dat u Firefox gebruikte had geopend? Hier volgen enkele eenvoudige manieren om dit te doen.

Onlangs gesloten tabbladen benaderen

1. Klik op de knop Bibliotheek 57 library icon op uw werkbalk (als u de knop daar niet ziet, klik dan op de menuknop fx57menu en daarna op Bibliotheek).
  2. Klik op Geschiedenis.
  3. Klik op Onlangs gesloten tabbladen.

De vorige sessie herstellen vanuit het menu van Firefox

Zo kunt u uw tabbladen en vensters van een vorige sessie terugplaatsen via het menu van Firefox:

1. Klik op de menuknop Fx57menu aan de rechterkant van uw werkbalk.
  2. Selecteer Vorige sessie herstellen.
Fx57RestorePreviousSession

De vorige sessie telkens bij het openen van Firefox herstellen

Wanneer Firefox start, wordt standaard één venster geopend dat uw opgegeven startpagina weergeeft. U kunt Firefox zo instellen dat bij het opstarten altijd uw vensters en tabbladen van de vorige sessie worden geopend. Doe het volgende om uw opstartinstellingen van Firefox te wijzigen:

1. Klik op de menuknop New Fx MenuFx57Menu en selecteer Opties.Voorkeuren.
  2. Selecteer het paneel Algemeen.
  3. Selecteer Uw vensters en tabbladen van de vorige keer tonen onder Als Firefox start.
    Fx57General-WhenFirefoxStarts-Show-windows-and-tabs
  4. Sluit de pagina about:preferences. Wijzigingen die u hebt aangebracht, worden automatisch opgeslagen.
  1. Klik op de menuknop New Fx MenuFx57Menu en selecteer Opties.Voorkeuren.
  2. Selecteer het paneel Algemeen.
  3. Selecteer Vorige sessie herstellen onder Opstarten.
    Restore2_61 - Mac
  4. Sluit de pagina about:preferences. Wijzigingen die u hebt aangebracht, worden automatisch opgeslagen.