Hoe zet ik mijn tabbladen en vensters van de vorige keer terug?

Wilt u de pagina’s bezoeken die u de vorige keer dat u Firefox gebruikte had geopend? Hier volgen enkele eenvoudige manieren om dit te doen.

De vorige sessie herstellen vanaf de standaard startpagina

Als u tabbladen en vensters had geopend toen u Firefox afsloot, zal op de standaard startpagina van Firefox een knop Vorige sessie herstellen zichtbaar zijn. Klik eenvoudig op deze knop om uw tabbladen en vensters terug te plaatsen.
Session Restore - Home - Win Session Restore - Home - Mac Session Restore - Home - Lin Restore1 29 - Win Restore1 29 - Mac Restore1 29 - Lin

Noot: als u uw startpagina naar iets anders dan de standaard startpagina van Firefox hebt gewijzigd, kunt u de standaard startpagina herstellen.

De vorige sessie herstellen vanuit het menu Geschiedenis

Als u de standaard startpagina van Firefox niet gebruikt, kunt u op de volgende manier uw tabbladen en vensters van een vorige sessie terugplaatsen:

• Klik boven in het Firefox-venster op de knop Firefox, ga naar Geschiedenis en selecteer Vorige sessie herstellen.Klik in de menubalk op het menu Geschiedenis en selecteer Vorige sessie herstellen.Klik boven in het Firefox-venster op het menu Geschiedenis en selecteer Vorige sessie herstellen. Restore Previous Session - Win2
  • Klik op de menuknop new fx menu aan de rechterkant van uw werkbalk. Selecteer Geschiedenis om de vervolgkeuzelijst uit te vouwen en kies Vorige sessie herstellen.
    Restore2 29 - Win Restore2 29 - Mac Restore2 29 - Lin

De vorige sessie telkens bij het openen van Firefox herstellen

Zie Sessieherstel configureren voor instructies over het zodanig instellen van Firefox dat bij het opstarten altijd uw vensters en tabbladen van de vorige sessie worden geopend.

Deel dit artikel: http://mzl.la/MCnd4M