Hoe kopieer en plak ik tekst op Android?

Revisie-informatie
  • Revisie-id: 30755
  • Gemaakt:
  • Auteur: Tonnes
  • Commentaar: update
  • Beoordeeld: Ja
  • Beoordeeld:
  • Beoordeeld door: Tonnes
  • Is goedgekeurd? Ja
  • Is actuele revisie? Nee
  • Gereed voor vertaling: Nee
Inhoud van revisie

Noot: dit is van toepassing op de nieuwste versie van Firefox, die u kunt downloaden vanaf mozilla.org/m.

In Firefox voor mobiel kunt u eenvoudig tekst kopiëren en plakken. Dit artikel toont hoe u dit kunt doen.

1. Houd uw vinger op een woord op een webpagina of binnen een invoerveld om het te selecteren.

Select word

2. Versleep de markeringstekens zodanig dat ze de tekst bevatten die u wilt kopiëren.

Select sentence

3. Tik nogmaals op de geselecteerde tekst om deze naar het klembord te kopiëren. Een melding geeft aan dat de tekst is gekopieerd.

De afbeelding ‘Clipboard message’ bestaat niet.

4. Houd uw vinger op het invoerveld waarin u de tekst wilt plakken. Er verschijnt een knop Plakken of een menuoptie.

paste

5. Tik op Plakken. De tekst van het klembord wordt in het invoerveld geplakt.

paste text

Firefox voor Android ondersteunt geen kopiëren en plakken, maar dit is in de meest recente versie verholpen.