Hoe kan ik contact opnemen met het ondersteuningsteam als ik niet kan aanmelden bij Mozilla VPN?

Als u niet kunt aanmelden:

1. Open Mozilla VPN en selecteer Hulp verkrijgen rechtsbovenin het scherm.
  2. Selecteer Contact opnemen.
  3. In het formulier Contact opnemen wordt u gevraagd uw e-mailadres en aanvullende gegevens over uw probleem op te geven.
  4. Klik (of tik) op Indienen om uw verzoek te voltooien.

VPNGetHelp

Als u al bent aangemeld:

1. Open Mozilla VPN en klik op Instellingen (het tandwielpictogram).
  2. Selecteer Hulp verkrijgen.
  3. Klik (of tik) op Contact.
  4. Vul het formulier Contact opnemen verder in, waarin u wordt gevraagd uw e-mailadres en aanvullende gegevens over uw probleem op te geven.
  5. Klik (of tik) op Indienen om uw verzoek te voltooien.

VPNGetHelp2.5

Contact opnemen via de Mozilla VPN-ondersteuningskennisbank:

1. Bezoek de Mozilla VPN-ondersteuningskennisbank en klik op Ondersteuning verkrijgen in de balk die onderaan de pagina verschijnt.
    ContactSupport_SUMO
  2. Klik op de pagina Mozilla VPN-oplossingen in de balk rechts op Contact opnemen.
  3. U wordt gevraagd om aan te melden met uw Firefox-account om vragen in te kunnen sturen of contact op te nemen.
  4. Vul het formulier Contact Support (Engelstalig) in.
  5. Klik op Submit.

Ons team neemt zo snel mogelijk contact met u op. Als u het wachtwoord van uw Firefox-account bent vergeten, lees dan hier hoe u uw wachtwoord kunt herinitialiseren.