Help, ik heb nog steeds vragen over Mozilla VPN

Als u geen antwoorden hebt gevonden in de Mozilla VPN-kennisbank, neem dan rechtstreeks contact met ons op:

Vanuit Windows, Mac of Linux

1. Open Mozilla VPN en klik op het pictogram Instellingen vpn settings icon.
  2. Klik op Contact.
  3. Er wordt een tabblad met een contactformulier geopend. U dient mogelijk eerst aan te melden bij Firefox Accounts.

Vanuit Android en iOS

1. Open Mozilla VPN en tik op het pictogram Instellingen vpn settings icon.
  2. Tik op Om hulp vragen.
  3. Tik op Contact.
  4. Er wordt een tabblad met een contactformulier geopend. U dient mogelijk eerst aan te melden bij Firefox Accounts.