Hoe bekijk ik Flash-video’s met Firefox voor Android?

In Firefox voor Android wordt standaard het tikken-voor-afspelen-pictogram voor Flash weergegeven. Gebruik dit artikel om te lezen hoe u video’s kunt bekijken en uw instellingen voor plug-ins als Flash kunt aanpassen.

1. Installeer Adobe Flash player op uw Android-apparaat door een gearchiveerde versie te downloaden vanaf de pagina Gearchiveerde Flash Player-versies op adobe.com. Voor meer info over het einde van de ontwikkeling van Flash Player op Android, zie Adobe’s blogpost.
  2. Tik op het grijze veld met het plug-in-pictogram om Flash-inhoud te tonen, zoals hieronder weergegeven.

tap_to_play_native1

Flash-inhoud afspelen zonder tikken

Het behouden van de instelling Tikken voor afspelen voor Flash is belangrijk voor uw veiligheid op het internet, omdat u dan zeker weet dat u beslist welke plug-ins worden vertrouwd. U kunt Firefox voor Android echter zo aanpassen dat Flash standaard is ingeschakeld:

• Tik op de knop Menu (onder het scherm op sommige apparaten of in de rechterbovenhoek van de browser) , daarna op Instellingen (mogelijk dient u eerst op Meer te tikken) en dan Aanpassen, Weergave. Tik daarna op de instelling Plug-ins en kies Ingeschakeld.
  • Tik op de knop Menu (onder het scherm op sommige apparaten of in de rechterbovenhoek van de browser) , daarna op Instellingen (mogelijk dient u eerst op Meer te tikken) en dan Weergave. Tik daarna op de instelling Plug-ins en kies Ingeschakeld.

Deel dit artikel: <a href="http://mzl.la/1BASkFu">http://mzl.la/1BASkFu</a>