Forumantwoord - Hardwareversnelling uitschakelen

Hallo,

Probeer hardwareversnelling voor uw grafische kaart uit te schakelen in Firefox. Sinds deze functie aan Firefox is toegevoegd, is dit geleidelijk aan verbeterd, maar er bestaan nog een paar foutjes.

U dient Firefox opnieuw te starten om deze wijziging van kracht te laten worden, dus sla uw werk eerst op (bv. e-mail die u opstelt, onlinedocumenten die u bewerkt, etc.) en voer daarna deze stappen uit:

1. Klik op de menuknop Fx89menuButton en selecteer Instellingen.
  2. Selecteer het paneel Algemeen.
  3. Haal onder Prestaties het vinkje weg bij Aanbevolen prestatie-instellingen gebruiken. Er worden nu extra instellingen weergegeven.
    Fx55Performance-disableHWA
  4. Haal het vinkje weg bij Hardwareversnelling gebruiken wanneer beschikbaar.
  5. Sluit Firefox volledig af en herstart Firefox om te zien of het probleem aanhoudt.

Heeft dit uw problemen verholpen? Meld het aan ons terug!

Als het probleem is verholpen, dient u op updates voor het stuurprogramma van uw grafische kaart te controleren door de genoemde stappen in de volgende kennisbankartikelen te volgen:

Dank u.