Forumantwoord - Om probleemoplossingsinformatie vragen (Thunderbird)

Om dit probleem beter te kunnen onderzoeken, hebben we wat meer informatie nodig.

Zou u het volgende kunnen doen?

1. Open het menu Fx57Menu > Help > Probleemoplossingsinformatie, en klik daarna op Tekst naar klembord kopiëren.
  2. Ga naar https://pastebin.com, plak de info van uw pagina Probleemoplossingsinformatie, gebruik de knop Create New Paste om een pagina met uw info aan te maken, en kopieer de resulterende URL (het adres) van de aangemaakte pagina.
  3. Open een antwoord op dit bericht en plak de koppeling naar uw probleemoplossingsinformatie die u zojuist hebt gekopieerd.

Daarna hebben we antwoorden op de volgende vragen nodig:

• Werkt Thunderbird in de probleemoplossingsmodus?
  • Gebruikt u antivirus- en firewallsoftware? Wat is de versie?
  • Wat is de e-mailprovider?
  • Wat is de internetprovider?
  • Wat is de exacte foutmelding?
  • Welke stappen verrichtte u net voordat dit probleem optrad?