Firefox gebruiken in volledig-schermmodus

Soms wilt u meer van het web zien en minder van de browser. Dan is de Volledig-schermmodus handig. Hiermee kunt u Firefox voor de huidige pagina uitbreiden om uw volledige scherm te vullen, zodat u kunt focussen op wat u belangrijk vindt.

Om de Volledig-schermmodus in Firefox in te schakelen, doet u het volgende:

1. Klik in de rechterbovenhoek op de menuknop Fx89menuButton.
  2. Selecteer de optie Volledig scherm Fx111FullScreenIcon.
    Full screen on Firefox

U kunt het menu, de werkbalk en de tabbalk gebruiken zonder de Volledig-schermmodus te verlaten. Verplaats gewoon de muisaanwijzer naar de bovenzijde van het scherm zodat deze worden getoond. Als u de pagina weer aanwijst, worden ze verborgen.

Om de Volledig-schermmodus af te sluiten:

1. Verplaats de muisaanwijzer naar de bovenzijde van het scherm om de werkbalk te tonen.
  2. Klik op de menuknop Fx89menuButton.
  3. Selecteer de optie Volledig scherm afsluiten Fx111FullScreenIcon-Exit.
Noot: u kunt ook de sneltoets command + Shift + FF11 gebruiken om te wisselen tussen de Volledig-scherm- en normale modus. Op computers met een compact toetsenbord (zoals netbooks en laptops) moet u mogelijk op Fn + F11 drukken.

Gerelateerde inhoud