Firefox crasht - Ondersteuning vragen

Als u nog steeds problemen hebt met Firefox-crashes nadat u de stappen in Problemen met Firefox-crashes (onverwacht afsluiten) oplossen hebt geprobeerd, kunnen de medewerkers van ons ondersteuningsforum helpen.

Zorg ervoor dat u de volgende informatie bij de hand hebt, zodat we u van dienst kunnen zijn:

1. Zoek het Rapport-ID van uw laatste crashrapport:
    • Open Firefox, op de normale manier of in Veilige modusProbleemoplossingsmodus, en voer in de adresbalk about:crashes in om een lijst van Verzonden crashrapporten te zien:
      aboutcrashesFx57 aboutcrashes_fx66
    • Klik met de rechtermuisknopKlik terwijl u de Control-toets ingedrukt houdt op het laatste crashrapport onder Rapport-ID en kies Koppeling openen in nieuw tabblad. De pagina crash-stats.mozilla.com met technische details over de crash wordt geopend. Zodra het verwerken van het rapport is voltooid, sluit u het tabblad.
      Klik op Bekijken in het nieuwste crashrapport. De pagina crash-stats.mozilla.com met technische details over de crash wordt geopend. Zodra het verwerken van het rapport is voltooid, sluit u het tabblad.
      Noot: als er een nieuwer crashrapport in de sectie Niet-ingediende crashrapporten staat, dient u op de knop Indienen te klikken voordat iemand het rapport kan bekijken.
  2. Klik op deze koppeling om hulp van onze toegewijde gemeenschap van ondersteuningsvrijwilligers bij uw crash te verkrijgen.
  3. Geef zo veel mogelijk informatie over de crash als u hebt, inclusief de stappen in Problemen met Firefox-crashes (onverwacht afsluiten) oplossen die u al hebt geprobeerd.
  4. Kopieer en plak het nummer van het Rapport-ID voor de laatste crash (dit ziet eruit als bp-…) in de sectie ‘Details’ en dien uw vraag in.

Als u Firefox helemaal niet kunt openen (zelfs niet in Veilige modusProbleemoplossingsmodus):

Zoek het tekstbestand van uw laatste ingediende crashrapport via deze stappen:

1. Druk Windows Key + R om het dialoogvenster Uitvoeren te openen.
  2. Typ %APPDATA%\Mozilla\Firefox\Crash Reports\submitted\ in het tekstveld.
  3. Druk op OK.

Crashrapporten worden bewaard in ~/.mozilla/firefox/Crash Reports/submitted/

Ingediende crashrapporten worden bewaard in ~/Library/Application Support/Firefox/Crash Reports/submitted/

Klik op het Finder-pictogram in het dock. Klik in de menubalk op het menu Ga. Houd de option- of alt-toets ingedrukt om de map Library zichtbaar te maken. Zodra de map Library verschijnt, klikt u hierop om de map te openen. Open de map ‘Application Support’, de map ‘Firefox’, gevolgd door ‘Crash Reports’ en tot slot de map ‘submitted’.

Gebruik het menu Beeld om de bestanden te rangschikken op datum en open het nieuwste bestand.