Configuratieopties voor bijlagen

Deze pagina beschrijft configuratieopties van Thunderbird voor bijlagen.

Opgeven waar bijlagen worden opgeslagen

Menulocatie: Thunderbird > VoorkeurenExtra > OptiesBewerken > Voorkeuren > Bijlagen

Configureren wat er gebeurt als u op bijlagen klikt

Menulocatie: Thunderbird > VoorkeurenExtra > OptiesBewerken > Voorkeuren > Bijlagen

‘Verborgen’ bijlagen zichtbaar maken

Er is een speciale weergavemodus voor berichten die u alle bijlagen van een bericht laat zien in de bijlagenlijst, inclusief ‘verborgen’ bijlagen.

Omdat deze weergavemodus voor de meeste gebruikers niet nodig is en voor sommigen verwarrend kan zijn, is dit standaard uitgeschakeld. Gebruik om dit in te schakelen de Configuratie-editor om de voorkeur mailnews.display.show_all_body_parts_menu naar true te veranderen.