Bladwijzers exporteren naar Internet Explorer

U kunt uw Firefox-bladwijzers exporteren voor het gebruik ervan in andere browsers. Dit artikel toont hoe u uw Firefox-bladwijzers kunt exporteren en deze in Internet Explorer kunt importeren. De Internet Explorer-browser is momenteel niet beschikbaar voor uw besturingssysteem.

Bladwijzers exporteren uit Firefox

1. Klik op de knop Bladwijzers Bookmarks button win 2 aan de rechterkant van de navigatiewerkbalkKlik in de menubalk op BladwijzersKlik boven in het Firefox-venster op het menu Bladwijzers en selecteer Alle bladwijzers tonen om het venster Bibliotheek te openen.

Klik op de knop Bladwijzers Bookmarks-29 en selecteer Alle bladwijzers tonen om het venster Bibliotheek te openen.

2. Klik in de werkbalk van het venster Bibliotheek op f60cc26c38fc04cce87eb6ea6ec8c400-1259975468-619-1.png Importeren en reservekopie maken en kies Bladwijzers exporteren naar HTML…HTML exporteren….
    Exporting HTML Bookmarks - Win fx7

Exporting HTML Bookmarks - Win

3. Kies in het venster Bladwijzerbestand exporteren dat wordt geopend een locatie om het bestand op te slaan, dat standaard de naam bookmarks.html heeft. Het bureaublad is meestal een goede keuze, maar een willekeurige andere plaats die u makkelijk kunt onthouden zal ook werken.
  4. Klik op de knop Opslaan. Het venster Bladwijzerbestand exporteren wordt gesloten.
  5. Sluit het venster Bibliotheek.

Uw bladwijzers zijn met succes uit Firefox geëxporteerd. Ga verder naar de volgende sectie om ze te importeren in Internet Explorer.

Bladwijzers importeren in Internet Explorer

Noot: de volgende stappen zijn voor Internet Explorer 9. Stappen voor eerdere versies kunnen iets afwijken.
  1. Start Internet Explorer.
  2. Druk op de Alt-knop op uw toetsenbord. De menubalk (met Bestand, Bewerken, Beeld etc.) zal verschijnen.
  3. Klik op het menu Bestand en selecteer Importeren en exporteren…. Het venster Instellingen voor importeren/exporteren zal verschijnen.

Importing IE Favorites 1
  4. Klik in het venster Instellingen voor importeren/exporteren op Vanuit een bestand importeren en klik daarna op de knop Volgende.
  5. Selecteer Favorieten en klik daarna op de knop Volgende.
  6. Klik op de knop Bladeren…. Het venster Bladwijzerbestand selecteren wordt geopend.

7. Zoek en selecteer het bestand bookmarks.html dat u eerder hebt aangemaakt en klik daarna op de knop Openen.
  8. De volledige locatie van het bestand bookmarks.html wordt in het tekstveld weergegeven. Klik op de knop Volgende.

9. Klik op de map Favorieten en daarna op de knop Importeren.

10. Het kan enkele minuten duren voordat uw bladwijzers zijn geïmporteerd, afhankelijk van de hoeveelheid bladwijzers die u hebt. Deze laatste pagina laat u weten of het importeren van onze bladwijzers is voltooid. Klik op de knop Voltooien om het importeren te voltooien.

Deel dit artikel: http://mzl.la/NzpZbS