Uw abonnement op Pocket Premium opzeggen

Revisie-informatie
  • Revisie-id: 279420
  • Gemaakt:
  • Auteur: Mark Heijl
  • Commentaar: update
  • Beoordeeld: Ja
  • Beoordeeld:
  • Beoordeeld door: Mad_Maks
  • Is goedgekeurd? Ja
  • Is actuele revisie? Ja
  • Gereed voor vertaling: Nee
Inhoud van revisie

De procedure voor het opzeggen van uw Pocket Premium-abonnement hangt af van waar u het hebt aangeschaft.

Als u uw aankoop op de Pocket-website hebt gedaan

Bezoek de pagina Abonnement beheren en klik op Pocket Premium opzeggen. Uw abonnement wordt opgezegd aan het einde van de abonnementsperiode.

Als u uw aankoop in Pocket voor iOS hebt gedaan

Klik hier voor info over hoe u een abonnement dat u in de iOS App Store hebt aangeschaft moet opzeggen.

Als u uw aankoop in Pocket in Android hebt gedaan

1. Bezoek de Google Play Store-pagina van Pocket.
  2. Uw abonnement wordt vermeld op de detailspagina van de app. Tik op Opzeggen.
  3. U ziet een bevestigingsbericht. Tik op Ja. Uw abonnement wordt opgezegd aan het einde van de abonnementsperiode.

Meer gedetailleerde instructies kunnen worden gevonden bij Google Play-ondersteuning.

Gerelateerde vragen

Wat gebeurt er met mijn gegevens als ik mijn abonnement opzeg?

Als u uw abonnement beëindigt, wordt uw Pocket-account omgezet naar een volledige gratis account. U hebt aan na het verstrijken van uw abonnementsperiode geen toegang meer tot Premium-functies, waaronder de Permanente bibliotheek.

Kan ik restitutie krijgen voor mijn Pocket Premium-aankoop?

Hoe kan ik mijn Pocket-account en -gegevens verwijderen?

Klik hier voor info over hoe uw Pocket-account en -gegevens verwijdert.