Uw Pocket-account verwijderen

Klik op de volgende koppeling om uw Pocket-account en alle ermee geassocieerde gegevens te verwijderen. Uw Pocket-account verwijderen.

Merk op: u dient te zijn aangemeld bij Pocket om uw account te verwijderen. Als u uw wachtwoord niet meer weet, klik dan hier om het opnieuw in te stellen.

Als u (een deel van) uw opgeslagen koppelingen wilt bewaren, zorg er dan voor dat u de URL’s van uw opgeslagen items opslaat met ons exporthulpmiddel, of open uw koppelingen buiten Pocket, om ze te behouden nadat uw account is verwijderd.

Pocket Premium-abonnees: zorg ervoor dat u uw abonnement opzegt voordat u uw account verwijdert. Het verwijderen van uw account zegt uw abonnement niet automatisch op.

Als u vragen hebt over het verwijderen van uw account, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.