Aanmeldingen in Firefox desktop synchroniseren

Revisie-informatie
  • Revisie-id: 278139
  • Gemaakt:
  • Auteur: Mark Heijl
  • Commentaar: update
  • Beoordeeld: Ja
  • Beoordeeld:
  • Beoordeeld door: Mad_Maks
  • Is goedgekeurd? Ja
  • Is actuele revisie? Ja
  • Gereed voor vertaling: Nee
Inhoud van revisie

U kunt Synchronisatie van aanmeldingen en wachtwoorden op Firefox desktop inschakelen, zodat u uw aanmeldingen op andere gesynchroniseerde apparaten kunt benaderen.

Voordat u begint: schrijf u in voor een gratis Mozilla-account als u deze nog niet hebt.

Automatische synchronisatie instellen

1. Klik op de Firefox-menuknop Fx89menuButton en selecteer Instellingen.
  2. Klik in de menu-opties op Sync menu option om het paneel met synchronisatie-opties te openen (u dient mogelijk eerst aan te melden om wijzigingen aan te kunnen brengen). Als het Synchronisatiepaneel wordt getoond:
    • Synchroniseren: AAN, klik op Wijzigen….
    • Synchroniseren: UIT, klik op Synchronisatie inschakelen… om synchronisatie in te schakelen, als synchronisatie is uitgeschakeld.
  3. Plaats in het veld Kies wat u wilt synchroniseren dat wordt geopend een vinkje naast Aanmeldingen en wachtwoordenWachtwoorden.
    Fx121ChooseWhatToSyncChoose what to sync panel
  4. Klik op Save changes button.

Een handmatige synchronisatie afdwingen

Mozilla-accounts synchroniseren op regelmatige intervallen, maar u kunt ook een handmatige synchronisatie afdwingen.

1. Mozilla account icon
  2. Klik op Nu synchroniseren.