Werkt Firefox in Windows 7

Dit artikel wordt niet langer onderhouden, dus de inhoud ervan kan verouderd zijn.

Ja, Firefox 3.0, 3.5 en 3.6 zullen in Windows 7 op dezelfde manier werken als in eerdere versies van Windows. Zodra het Firefox-venster geopend en in de onderste taakbalk zichtbaar is, zijn er geen extra opties zichtbaar, zoals bij andere Windows 7-toepassingen.

Voor instructies over het installeren van Firefox, zie Firefox installeren in Windows.

64-bits?

Firefox is momenteel een 32-bits toepassing, maar zal werken op 64-bits versies van Windows 7. Mozilla werkt aan een 64-bits versie van Firefox voor Windows, maar voor deze versie is nog geen uitgavedatum gepland.