Werkbalken en pagina-inhoud zien er te groot uit na het upgraden naar Firefox 3

Dit artikel wordt niet langer onderhouden, dus de inhoud ervan kan verouderd zijn.

Als u merkt dat na het upgraden naar Firefox 3 uw werkbalken, menutekst en pagina-inhoud veel groter zijn dan deze zouden moeten zijn, volg dan de instructies in dit artikel.

Als uw tekstwerkbalken, menutekst en pagina-inhoud in Firefox een normale grootte hebben maar het venster te groot is, zie dan het artikel Wijzigingen aan werkbalken en venstergroottes worden niet opgeslagen.

Om de Firefox-instellingen naar een normale grootte terug te zetten:

1. Typ about:config in de locatiebalk en druk op EnterReturn.

• De about:config-waarschuwingspagina “Dit kan in overtreding zijn met uw garantievoorwaarden!” kan verschijnen. Klik op Ik zal voorzichtig zijn, dat beloof ik! om door te gaan naar de pagina about:config.
  2. Typ layout.css.dpi in het veld Filter.
  3. Als de voorkeursinstelling layout.css.dpi wordt getoond:
    1. Dubbelklik hierop om deze te bewerken.
    2. Voer de waarde 96 in en klik op OK.

Als de voorkeursinstelling layout.css.dpi niet wordt getoond:

1. Klik met rechtsterwijl u de Ctrl-toets ingedrukt houdt op een willekeurige plaats in het raster, selecteer Nieuw en selecteer vervolgens Integer in het contextmenu.
  2. Typ layout.css.dpi op de prompt Voer de voorkeurnaam in en klik op OK.
  3. Voer vervolgens de waarde 96 in.
  4. Klik op OK.
  5. Klik boven in het Firefox-venster op de knop Firefox en selecteer AfsluitenKlik boven in het Firefox-venster op het menu Bestand en selecteer AfsluitenKlik in de menubalk op het menu Firefox en selecteer Firefox afsluitenKlik boven in het Firefox-venster op het menu Bestand en selecteer Afsluiten.

Klik op de menuknop New Fx Menu en klik daarna op AfsluitenAfsluiten Close 29 .

Firefox zal de normale afmetingen hebben nadat u het opnieuw hebt gestart.