Pagina’s die de Flash-plug-in gebruiken crashen op Mac

Dit artikel wordt niet langer onderhouden, dus de inhoud ervan kan verouderd zijn.

Noot: dit artikel is alleen van toepassing op Mac OS X.

De sjabloon “crashsig” bestaat niet of heeft geen goedgekeurde revisie. Flash_EnforceLocalSecurity, CFReadStreamGetStatus of Flash Player@0x91bd0

Sommige versies van Flash op Mac OS X zorgen ervoor dat Firefox crasht op pagina’s die de Flash-plug-in gebruiken. Adobe heeft een bijgewerkte versie van Flash uitgegeven die dit probleem zou moeten verhelpen.

1. Ga naar Adobes Flash-downloadpagina en volg de instructies om de meest recente update voor Flash Player te downloaden.
  2. Voer het DMG-bestand uit om het schijfkopiebestand te koppelen.
  3. Selecteer het Flash Player-schijfkopiebestand in de Finder en start Adobe Flash Player.pkg om het installatieprogramma uit te voeren.
  4. Herstart Firefox.

Lees het artikel Flash-plug-in - Up-to-date houden en problemen oplossen voor meer instructies over de Flash Player-plug-in of het artikel Firefox crasht - Problemen met crashes analyseren, voorkomen en hulp bij het oplossen verkrijgen voor meer informatie over crashen in Firefox.