Op Enter drukken werkt niet in de locatiebalk

Revisie-informatie
  • Revisie-id: 3344
  • Gemaakt:
  • Auteur: Tonnes
  • Commentaar: -> kb
  • Beoordeeld: Ja
  • Beoordeeld:
  • Beoordeeld door: AnonymousUser
  • Is goedgekeurd? Ja
  • Is actuele revisie? Ja
  • Gereed voor vertaling: Nee
Inhoud van revisie

Als u een internetadres (URL) invoert in de locatiebalk van Firefox, daarna op de Enter-toets drukt en er niets gebeurt, wordt dit probleem veroorzaakt door een extensie die u of een ander programma heeft geïnstalleerd. (Doorgaans is dit AVG.)

De gebrekkige extensie uitschakelen

Volg de instructies in het artikel Problemen met extensies, thema’s en hardwareversnelling verhelpen om bekende problemen met Firefox op te lossen om vast te stellen welke extensie uw probleem veroorzaakt.