Knoppen werken niet meer totdat u de pagina vernieuwt

Dit artikel wordt niet langer onderhouden, dus de inhoud ervan kan verouderd zijn.

De extensie RealPlayer Browser Record Plugin (geïnstalleerd door RealPlayer) kan ervoor zorgen dat formulierknoppen maar één keer werken. Dit probleem treedt normaal gesproken op wanneer u een formulier verzendt (zoals bij een internetzoekopdracht) en vervolgens op Terug klikt en opnieuw probeert te zoeken. De knop zal weer werken nadat u de pagina opnieuw bezoekt of ververst. Uitschakelen of de-installeren van deze extensie zal het probleem verhelpen. Voor instructies over het uitschakelen van extensies, zie #Extensies beheren.