Kan geen tekst lezen na het selecteren van een persona

Dit artikel wordt niet langer onderhouden, dus de inhoud ervan kan verouderd zijn.

Persona’s wijzigen de tekstkleur van de boven- en onderkant van het Firefox-venster en voegen hier een afbeelding aan toe. Dit is door de ontwerper bepaald, en er is momenteel geen methode om hiervan af te wijken. U kunt echter voorkomen dat de tekstkleur wordt gewijzigd door de extensie Personas Plus te gebruiken.

Het wijzigen van tekstkleur voorkomen

Met Personas Plus kunt u tegengaan dat tekstkleur wordt gewijzigd.

1. Als u niet over de add-on Personas Plus beschikt, installeer deze dan en herstart Firefox.
  2. Klik op het menu Extra.
  3. Klik op Personas.
  4. Klik op Voorkeuren.
  5. Haal het vinkje weg bij “Tekstkleur gebruiken”.

Van nu af aan zal uw tekstkleur blijven zoals deze is.