Hoe bewerk ik opties om Adobe aan de lijst van toegestane websites toe te voegen

Dit artikel wordt niet meer onderhouden, dus de inhoud ervan kan verouderd zijn.

Wanneer u Adobe Reader of Adobe Flash Player probeert te downloaden vanaf de website van Adobe, kunt u instructies aantreffen voor het “klikken op Opties bewerken” om adobe.com aan de lijst van toegestane websites toe te voegen. De instructies van Adobe zijn verouderd en dienen te worden genegeerd.

1. Nadat u op de knop Download of Agree and Install now klikt, zal boven in de pagina een gele balk verschijnen. Klik op Toestaan.

2. Hierdoor zal om de installatie van de Adobe Download Manager-add-on worden gevraagd. Klik op Nu installeren.

3. Klik zodra Adobe DLM (downloadbeheerder) is geïnstalleerd op Firefox herstarten.

Zodra Firefox opnieuw is gestart zal de installatie van Adobe Reader of Adobe Flash Player beginnen.

Wilt u de Adobe DLM-add-on niet?

Het volgende artikel bevat instructies voor het installeren van de Adobe Flash-plug-in zonder de Adobe DLM-add-on.