Gegevens exporteren naar SeaMonkey

Dit artikel wordt niet langer onderhouden, dus de inhoud ervan kan verouderd zijn.

U kunt uw Firefox-bladwijzers exporteren voor het gebruik ervan in andere browsers. Deze gids toont hoe u uw Firefox-bladwijzers kunt exporteren en deze kunt importeren in SeaMonkey.

1. Klik boven in het Firefox-venster op het menu Bladwijzers en kies Bladwijzers ordenen….

2. Er zal een venster worden geopend waarmee u uw bladwijzers kunt beheren. Klik in dit venster op Importeren en reservekopie maken en kies HTML exporteren….

3. Het venster Bladwijzerbestand exporteren zal verschijnen. Kies een locatie die u kunt onthouden voor het opslaan van uw geëxporteerde bladwijzers. Het bureaublad of uw map Mijn documenten zijn doorgaans goede locaties die makkelijk zijn te onthouden.

4. Nu uw bladwijzers zijn geëxporteerd, dient u deze te importeren in SeaMonkey. Ga uw gang en start SeaMonkey.
  5. Klik op het menu Bladwijzers en kies vervolgens Bladwijzers beheren…. Het venster Bladwijzerbeheerder zal worden geopend.

6. Klik in het venster Bladwijzerbeheerder op het menu Gereedschappen en kies Importeren….

7. Kies Bestand in het venster Importeerassisent en klik daarna op de knop Volgende.

8. Bepaal de locatie van het bestand bookmarks.html dat u eerder hebt aangemaakt en klik daarna op de knop Openen.
  9. In de Bladwijzerbeheerder zou u uw nieuwe geïmporteerde bladwijzers moeten zien.

10. Ga terug naar de SeaMonkey-browser en klik op het uitrolmenu Bladwijzers om er zeker van te zijn dat al uw bladwijzers met succes zijn geïmporteerd.