Firefox exe is geen geldige Win32-toepassing

Dit artikel wordt niet langer onderhouden, dus de inhoud ervan kan verouderd zijn.

Dit artikel legt uit welke stappen u kunt ondernemen als u de foutmelding “C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe is geen geldige Win32-toepassing” ontvangt.

Schone herinstallatie

1. Open uw map \TEMP\ van het systeem.
    • (Windows Vista) Klik op de knop Starten van Windows, typ %TEMP% in het veld Zoekopdracht starten onder in het menu Starten en druk op Enter.

• (Windows 2000 en XP) Klik op de knop Start van Windows, selecteer Uitvoeren…, typ %TEMP% en klik op OK.

1. Houd de Ctrl-toets ingedrukt en druk op A om alle items in uw map TEMP te selecteren.
  2. Druk op Del om alle items in uw map TEMP te verwijderen.
  3. Ga naar getfirefox.com om een nieuw Firefox-installatieprogramma te downloaden.
  4. Installeer Firefox opnieuw volgens de instructies in Firefox installeren in Windows.

Alle actieve antivirussoftware uitschakelen

Als u antivirussoftware gebruikt die op de achtergrond actief is, dient deze te worden uitgeschakeld tijdens het downloaden en installeren van Firefox.