Crashhandtekening - nsCycleCollectingAutoRefCnt decr nsISupports

Dit artikel wordt niet langer onderhouden, dus de inhoud ervan kan verouderd zijn.

De sjabloon “crashsig” bestaat niet of heeft geen goedgekeurde revisie. nsCycleCollectingAutoRefCnt::decr(nsISupports*)

Deze crash wordt waarschijnlijk veroorzaakt door andere software of extensies die op uw computer aanwezig zijn.

Mogelijk conflicteert Roboform met andere extensies en veroorzaakt het deze crash. Zie Problemen met extensies, thema’s en hardwareversnelling verhelpen om bekende problemen met Firefox op te lossen als u wilt proberen Roboform uit te schakelen of te de-installeren.

Voor hulp bij Firefox-crashes in het algemeen, zie Firefox crasht - Problemen met crashes analyseren, voorkomen en hulp bij het oplossen verkrijgen.