Crashhandtekening - js_TraceObject

Dit artikel wordt niet langer onderhouden, dus de inhoud ervan kan verouderd zijn.

De sjabloon “crashsig” bestaat niet of heeft geen goedgekeurde revisie. js_TraceObject

Mozilla-ontwikkelaars zijn bekend met deze vaker voorkomende Firefox-crash, maar zijn er nog niet achter wat de oorzaak is.

De algemene stappen bij crashprobleemoplossing bevatten stappen die bij deze crash kunnen helpen. U kunt ook proberen enkele crash-ID’s aan te leveren wanneer u een vraag stelt, voor het geval dat er nuttige informatie in het crashrapport staat die niet in de crashhandtekening wordt vermeld.