Crashhandtekening - GraphWalker DoWalk

Revisie-informatie
  • Revisie-id: 4008
  • Gemaakt:
  • Auteur: Tonnes
  • Commentaar: nit, -> kb
  • Beoordeeld: Ja
  • Beoordeeld:
  • Beoordeeld door: AnonymousUser
  • Is goedgekeurd? Ja
  • Is actuele revisie? Ja
  • Gereed voor vertaling: Nee
Inhoud van revisie

De sjabloon ‘crashsig’ bestaat niet of heeft geen goedgekeurde revisie. GraphWalker::DoWalk(nsDeque&)

Mozilla-ontwikkelaars zijn op de hoogte van het feit dat dit een gebruikelijke Firefox-crash is en werken aan een oplossing. Als u wilt helpen, kunt u meer informatie aanleveren via het bugrapport.

De algemene stappen voor probleemoplossing bij crashes bevatten stappen die bij deze crash kunnen helpen. U kunt ook proberen enkele crash-ID’s aan te leveren wanneer u een vraag stelt, voor het geval dat er nuttige informatie in het crashrapport staat die niet in de crashhandtekening wordt vermeld.