Bepaalde tekst verschijnt vet na upgrade

Dit artikel wordt niet langer onderhouden, dus de inhoud ervan kan verouderd zijn.

Woorden op websites zouden vet of cursief kunnen verschijnen als uw lettertype is beschadigd of als een instelling is gewijzigd.

Lettertype-instellingen

Om te verifiëren of uw instellingen juist zijn:

1. Klik boven in het Firefox-venster op de knop Firefox en selecteer OptiesKlik boven in het Firefox-venster op het menu Extra en selecteer OptiesKlik in de menubalk op het menu Firefox en selecteer Voorkeuren…Klik boven in het Firefox-venster op het menu Bewerken en selecteer Voorkeuren

Klik op de menuknop New Fx Menu en kies OptiesVoorkeuren

.
  2. Selecteer het paneel Inhoud.
  3. Klik onder Lettertypen en kleuren op Geavanceerd….
  4. De standaardinstellingen zijn:

• Lettertypen voor: Western
    • Proportioneel: Serif
    • Grootte: 16
    • Met schreef: Times New RomanTimesMet schreef
    • Schreefloos: ArialHelveticaSchreefloos
    • Monospace: Courier NewCourierMonospace
    • Grootte: 13
    • Minimale lettergrootte: None
    • Standaard tekenset: Western (ISO-8859-1)

Extensies

Soms veroorzaakt een extensie dit probleem. Zie Problemen met extensies, thema’s en hardwareversnelling verhelpen om bekende problemen met Firefox op te lossen om dit te controleren.

Beschadigde of ontbrekende lettertypen

Om er zeker van te zijn dat uw lettertypen niet zijn beschadigd of ontbreken:

1. Klik boven in het Firefox-venster op de knop Firefox en selecteer AfsluitenKlik boven in het Firefox-venster op het menu Bestand en selecteer AfsluitenKlik in de menubalk op het menu Firefox en selecteer Firefox afsluitenKlik boven in het Firefox-venster op het menu Bestand en selecteer Afsluiten.

Klik op de menuknop New Fx Menu en klik daarna op AfsluitenAfsluiten Close 29 .

2. Open het uitvoervenster.
    • (7/Vista): klik op de Windows-knop Starten. Het veld Zoekopdracht starten is het uitvoervenster.
    • (XP): klik op de Windows-knop Start en selecteer vervolgens Uitvoeren….
  1. Typ %WINDIR% en druk op Enter.
  2. Open de map genaamd Fonts.
  3. Verifieer of u de volgende lettertypen hebt:
      • Arial.ttf
      • Arial Black.ttf
      • Arial Bold.ttf
      • Arial Italic.ttf
      • Arial Bold Italic.ttf
      • Times New Roman.ttf
      • Times New Roman Bold.ttf
      • Times New Roman Italic.ttf
      • Times New Roman Bold Italic.ttf
      • Courier New.ttf
      • Courier New Bold.ttf
      • Courier New Italic.ttf
      • Courier New Bold Italic.ttf

Als u een lettertype hebt dat een andere naam heeft, hernoem dit dan naar de juiste naam. Voorbeelden:

• Arial2.ttf in plaats van Arial.ttf
  • Arrial.ttf in plaats van Arial.tff