Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Új gépre telepítettem a böngészőt, beléptem a sync fiókomba, viszont se előzmények se jelszavak se könyvjelők.

  • 2 balasan
  • 1 ada masalah ini
  • 10 paparan
  • Balasan terakhir oleh Jozsi966

more options

Új gépre telepítettem a böngészőt, beléptem a sync fiókomba, viszont se előzmények se jelszavak se könyvjelők minden eltünt. Hogyan tudom visszaszerezni őket? A régi gépet törlés előtt leszinkronizáltam, kipipálva: beállítások, könyvjelzők, előzmények, kiegészítők. Belépés után az új gépen az avatarom fogadott és ugyanezeket a beállításokat találtam, csak semmit nem állított vissza, egy szűz firefoxot kaptam. Mit rontottam el ??? Van rá esély, hogy vissza kapjam a dolgaimat?

Új gépre telepítettem a böngészőt, beléptem a sync fiókomba, viszont se előzmények se jelszavak se könyvjelők minden eltünt. Hogyan tudom visszaszerezni őket? A régi gépet törlés előtt leszinkronizáltam, kipipálva: beállítások, könyvjelzők, előzmények, kiegészítők. Belépés után az új gépen az avatarom fogadott és ugyanezeket a beállításokat találtam, csak semmit nem állított vissza, egy szűz firefoxot kaptam. Mit rontottam el ??? Van rá esély, hogy vissza kapjam a dolgaimat?

All Replies (2)

more options

Szia!

A Sync - ahogy neve is sugallja - egy szinkronizációs szolgáltatás. Úgy működik, hogy szinkronizálja az adatokat a Firefox fiókba bejelentkezett számítógépek között. Tehát egyszerre kell futtatni a két gépen, és akkor szinkronizálja az adatokat a kettő között.

Üdv, Balázs

more options

Ha ez így van akkor ráb*tam mert az előző gépet töröltem, gondolván hogy a sync "fiókomban" vannak tárolva adolgok ezért is futtattam a szinkronizálást mielőtt töröltem. Kérdem akkor minek forog ott a kis nyilacska körbe körbe, hogy szinkronizál, ha nincs más eszközöm a fiókba? Ezek szerint a munkahelyi gépemmet az otthonival csak külső segítséggel tudom szinkronizálni? Akkor értelme semmi egyszerűbb mentést csinálni a dolgaimról és azt hurcolászni.