Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Hello, I am asking you to help solve this problem: In Mozilla I was used to editing and exporting bookmarks to a html backup file. This last worked well for me

  • 1 reply
  • 1 has this problem
  • 1 view
  • Last reply by poljos

more options

Dobrý den, obracím se na Vás se žádostí o pomoc s vyřešením tohoto problému: Ve firefoxu jsem byl zvyklý editovat a exportovat záložky do html souboru pro zálohování. Toto mi fungovalo dobře naposledy v únoru. S dalšími aktualizacemi firefoxu tyto funkce přestaly fungovat, firefox se zasekává, při pokusu o editaci záložek jako jsou smazání nefunkčních záložek nebo export záložek do html se prohlížeč zasekne a obsadí více než 2Gb operační paměti. Záložky ale nevyexportuje, nahlásí, že spí, zablokuje procesor na více než 100% a přestane fungovat. Dnes tj. 16. července 2019 odmítá ukládat i nové záložky. Instalovaná verze firefox 67.0.4., opreační systém Linux mint 18.3. Nepomohla ani přeinstalace firefoxu. Návod na exportování záložek na vašem webu nefunguje. Co mám dělat?

Další problém, který s firefoxem mám, prohlížeč po ukončení se zcela neukončí a běží dál. Je nutné ho v prohlížeči systémových procesů ukončit ručně. Při běžném prohlížení běžně obsazuje až 1Gb operační paměti, což je poměrně hodně.

S pozdravem a přáním pěkného dne

Jiří Hofman

ji.hofman@seznam.cz

Dobrý den, obracím se na Vás se žádostí o pomoc s vyřešením tohoto problému: Ve firefoxu jsem byl zvyklý editovat a exportovat záložky do html souboru pro zálohování. Toto mi fungovalo dobře naposledy v únoru. S dalšími aktualizacemi firefoxu tyto funkce přestaly fungovat, firefox se zasekává, při pokusu o editaci záložek jako jsou smazání nefunkčních záložek nebo export záložek do html se prohlížeč zasekne a obsadí více než 2Gb operační paměti. Záložky ale nevyexportuje, nahlásí, že spí, zablokuje procesor na více než 100% a přestane fungovat. Dnes tj. 16. července 2019 odmítá ukládat i nové záložky. Instalovaná verze firefox 67.0.4., opreační systém Linux mint 18.3. Nepomohla ani přeinstalace firefoxu. Návod na exportování záložek na vašem webu nefunguje. Co mám dělat? Další problém, který s firefoxem mám, prohlížeč po ukončení se zcela neukončí a běží dál. Je nutné ho v prohlížeči systémových procesů ukončit ručně. Při běžném prohlížení běžně obsazuje až 1Gb operační paměti, což je poměrně hodně. S pozdravem a přáním pěkného dne Jiří Hofman ji.hofman@seznam.cz

All Replies (1)

more options

ji.hofman said

zablokuje procesor na více než 100%

Nepřeháněj.

Zkoušel jsi vytvořit nový profil Firefoxu (pro porovnání, jestli se to bude chovat stejně)? Případně nejprve zkus Firefox spustit do jeho nouzového režimu (z nabídky Nápověda - Restartovat se zakázanými doplňky).