Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Becenév változtatása

more options

Tisztelt Uram/Hölgyem

Nem tudom, hogy a Mozilla Thunderbird az oka, de az emailcímem helyett becenevet használ nekem a program. Az email felhasználóm szinkronizálva van a google felhasználómmal, így próbálom kideríteni a problémám okát. Ha a gondomat itt lehet megoldani, kérem segítsen a megoldásában. Azt szeretném, hogy az emailcímem helyett a nevemet írja ki vagy semmit.

Köszönöm Cselovszki Tamás

Tisztelt Uram/Hölgyem Nem tudom, hogy a Mozilla Thunderbird az oka, de az emailcímem helyett becenevet használ nekem a program. Az email felhasználóm szinkronizálva van a google felhasználómmal, így próbálom kideríteni a problémám okát. Ha a gondomat itt lehet megoldani, kérem segítsen a megoldásában. Azt szeretném, hogy az emailcímem helyett a nevemet írja ki vagy semmit. Köszönöm Cselovszki Tamás

All Replies (1)

more options

Szia! Tippem szerint a Szerkesztés → Postafiók beállításai alatt az egyes fiókokhoz meg tudod adni a használni kívánt nevet is. Ha ez mégsem vezetne eredményre, akkor a webes szolgáltatások felületén kell keresni a megoldást.