Showing questions tagged: Show all questions

Can no longer sign in at therich.io. It used to work, no longer does. Chrome works fine

I can no longer sign in to my account at https://www.therich.io/en. When I click "Sign in" nothing happens. It used to work fine. I can sign in with Google Chrome no pro… (read more)

I can no longer sign in to my account at https://www.therich.io/en. When I click "Sign in" nothing happens. It used to work fine. I can sign in with Google Chrome no problem.

Asked by j.caro 1 hour ago

Last reply by jonzn4SUSE 30 minutes ago

Unable to view charge station icons or site menu on Chargehub.com

When I load Chargehub.com into Firefox I should be able to see icons for electric vehicle charging stations plus a menu for such things as plug filters. However, although… (read more)

When I load Chargehub.com into Firefox I should be able to see icons for electric vehicle charging stations plus a menu for such things as plug filters.

However, although the chargehub site loads with a Google map (after selecting Map) I don't get the EV charging station icons or menu. I do get POI icons such as for airfields, cemeteries, parks, churches, etc only when fully zoomed in. The Google zoom symbols and street map view options are also available.

I have not experienced this issue on any other WEB site including Plugshare or Chargemap. Further, when I open Google maps in Firefox and do the search, "ev charging stations in ontario canada", i do see the icons for charging stations.

I am running Windows 7 with Firefox version 107.01 on a desktop computer. Adblock and uBlock origin are installed. However I have the same results when running Firefox in safemode.

I do understand that Microsoft no longer supports Windows 7. However, my son is also running Windows 7 on his desktop computer, yet chargehub opens properly on his computer when using Firefox as his browser.

I've tried searching the WEB for an answer but no success so far.

Thank you in advance for any help.

Asked by t9rfbb 1 day ago

Last reply by t9rfbb 33 minutes ago

Firefox Okta integration, setting up Agentless DSSO

I am currently using trying to set up DSSO with Okta utilizing Firefox. I have been able to successfully set up Edge/Chrome/IE on the domain without issue. I have set the… (read more)

I am currently using trying to set up DSSO with Okta utilizing Firefox. I have been able to successfully set up Edge/Chrome/IE on the domain without issue. I have set the following documentation as outlined on the Okta website for setting up Firefox to no avail. We have been troubleshooting with the Okta experts for the last three days with no forward progress, so I figured I would post the information available here:

Firefox version 107.0.1 32-bit TLS 1.2 NTLM v2 Windows Server 2019 (AD Server) the result that the Okt agentlessDssoPrecheck is returning:

{"result" : "FAIL_NTMLSSP"} - (that is not a misspelling; the return should be NTLM, but whatever)

I have the following options set in Firefox:

network.negotiate-auth.trusted-uris. org.kerberos.okta.com

network.negotiate-auth.delegation-uris org.kerberos.okta.com

network.negotiate-auth.allow-non-fqdn true

network.negotiate-auth.allow-proxies true

network.automatic-ntlm-auth.trusted-uris org.kerberos.okta.com

network.automatic-auth.allow-non-fqdn true

I attempted to pull the logs using set NSPR_LOG_MODULES=negotiateauth:5, but while Firefox does create the log, it doesn't write anything, including the failure to the log. (If I set the value to all:5, I get a ton of information, it appears useless for what I am trying to troubleshoot)

I attempted to pull fiddler and Wireshark information; I haven't set up the decoding on the Wireshark portion yet; however, I did get an extract of the fiddler information, but I didn't spot anything in there that seemed to indicate why the failure was occurring.

I have one suspicion; the following option in both Edge and Chrome has been set: DisableAuthNegotiateCnameLookup = enable - I don't see an option like that in Firefox or something similar to be able to adjust that value.

Asked by robert.mckay 1 hour ago

  • Solved

Can't log in to my bank account

I can load their main page but I cannot log in. I get the error I have attached. Finally, I had to log in from Safari after a lot of hassle and help from a customer servi… (read more)

I can load their main page but I cannot log in. I get the error I have attached. Finally, I had to log in from Safari after a lot of hassle and help from a customer service rep. What happened? I have been logging in here for years from Firefox. I am not having this issue with any other site.

Asked by lemoi50 2 days ago

Answered by jonzn4SUSE 15 hours ago

Firefox will not play certain videos, such as youtube live streams, or entire other sites do not play.

Specifically this is interesting because regular youtube content *will play just fine* This is something I can readily reproduce for testing, diagnosis, and troubleshooti… (read more)

Specifically this is interesting because regular youtube content *will play just fine*

This is something I can readily reproduce for testing, diagnosis, and troubleshooting.

Please note: I have literally completed all fundamental troubleshooting several times. I respect due diligence and double checking, its just that I wish to be clear I've spent a few hours today on this and am thus far unable to impact the situation at all. --Note on Note: This includes disabling settings/features in firefox. Everything having to do with privacy, networking, hardware accel, and probably another category has been toggled multiple ways. This does not include mucking about in the detailed settings page ( about:config, etc etc). I do not memorize about:config settings I just use reference material to achieve a goal then promptly move on in life, and I am not a professional web developer though I can program so I haven't attempted to fiddle there at all. All that is to say consider any suggestions involving about:config or similar depth of settings to be *untested by myself on this matter* and therefore ripe for suggestions!

Oh, I also have not tested this in a VM. Although I certainly can if requested. I can note that a VPN does not impact this described behavior.

Well, I am able to get teh Ads to play prior to a live stream, sometimes. Note: Ads are not always displayed anyway so I cannot really know the statistics on this for sure.

At this point I have reinstalled Windows10 several times and can still reproduce this problem. All windows security settings have been toggled without impact on core issue. This has been reproduced through multiple win10 reinstalls.

Other browsers, other operating systems will function. I can use firefox on my various linux systems. I can use several versions of firefox to play these same videos on my linux systems.

However win10 at whatever patch level is unable to utilize firefox to play youtube live streams. Again, nothing I've done has impacted this behavior ( reg yt vids OK w/ preview and chats, live stream vids NOT OK, though ads and chats display fine )

I'm several varieties of engineer (Electrical, Networking, Security, Systems - whatever other varieties HR departments decide to use ) and can happily grab whatever data, or create whatever testing conditions that can be asked of me.

Thank you,

Asked by syroth 4 hours ago

slashdot.org loads slowly due to a.fsdn.com or DoH ?

During an initial visit to slashdot.org Firefox hangs for approx 45 seconds while the status bar says "looked up a.fsdn.com." Subsequent visits during the same browser s… (read more)

During an initial visit to slashdot.org Firefox hangs for approx 45 seconds while the status bar says "looked up a.fsdn.com." Subsequent visits during the same browser session load promptly.

This is with Preferences -> General -> Network Settings -> Enable DNS over HTTPS -> Cloudfare or NextDNS. With Firefox DoH disabled the problem is not present. [Interesting side, the machine's systemwide DNS settings are configured for Cloudfare 1.1.1.1 ]

AFAIK all other sites load normally. I've been using the Firefox DOH for several months with only the above site as a problem.

Ideas?

Environment: Firefox desktop 106.x and 107.x macOS 10.13.6 The problem is present in "Troubleshoot Mode" when Firefox DOH is enabled.

Asked by Timothy 19 hours ago

Last reply by Timothy 6 hours ago

Website Tool crashes.

I have this website and it has different tools like Ruleta de si o no, generador nombres para Pubg mobile, and more. now the problem is all the tools work fine on other b… (read more)

I have this website and it has different tools like Ruleta de si o no, generador nombres para Pubg mobile, and more. now the problem is all the tools work fine on other browsers but on Firefox browser some tools crash. how to fix this problem?

Asked by Daniel gomez 10 hours ago

Last reply by Paul 9 hours ago

error msg after trying to log out

Hi, Today I have spent a lot of time on Mozilla trying to find solutions. On logging out of any of my Amazon accounts (including KDP) I get an error on the page saying … (read more)

Hi, Today I have spent a lot of time on Mozilla trying to find solutions. On logging out of any of my Amazon accounts (including KDP) I get an error on the page saying error I cannot log out of any site on Amazon. This is the first time I have encountered a problem. I have tried resetting my password, which was a disaster. Mozilla, when I enter the new password, it does not recognize the current password until I try again. Then it recognizes the password as old and not new. It is a shambles. I have been locked out twice and still have no solution and now I have 2 problems and not just one.

I did a bit of research but the information was outdated (2015) about such a problem previously.

Asked by Marie Seltenrych 14 hours ago

Elementor hangs only in firefox browser, not in edge or chrome

I am a WordPress website developer and I am trying out the Elementor page builder. When I edit a page in Firefox the Elementor app hangs on loading. Wheb I try to edit th… (read more)

I am a WordPress website developer and I am trying out the Elementor page builder. When I edit a page in Firefox the Elementor app hangs on loading. Wheb I try to edit the same page in Chrome or Edge Elementor loads as expected. I confirmed this with a different website on a different theme. I performed all optimizations on https://happyaddons.com/fix-elementor-editor-not-loading-issue/and checked all system requirements on https://elementor.com/help/requirements/, but no avail. I cleared the Firefox cache, turned off protection for the site. But with the same settings and environment the pages do load Elementor in Edge and Chrome. Any ideas what else I can try to make this work in Firefox? I use all the newest versions of WordPress, themes, plugins, and the browsers Firefox, Edge and Chrome. Running Windows 11 on a brand new laptop.

Asked by erik78 22 hours ago

Important!

Hello, okay so i play this game called "roblox" and whenever i go to its webpage it appears broken. I have turned on/off my ad-blocker, I have restarted my pc, I have res… (read more)

Hello, okay so i play this game called "roblox" and whenever i go to its webpage it appears broken. I have turned on/off my ad-blocker, I have restarted my pc, I have restarted the browser, I have logged out of the website and logged back in but none of this seems to work. I would really like if this is fixed. Heres a screenshot of broken page

Asked by Collie.Berkeley 23 hours ago

Pressing down and dragging pointer doesn't work on any website

Hello, I'm on Ubuntu 22.04 and have the Firefox (107.0 64bit) installed as a snap. The drag and selecting text and even dragging objects on any websites doesn't work. … (read more)

Hello, I'm on Ubuntu 22.04 and have the Firefox (107.0 64bit) installed as a snap.

The drag and selecting text and even dragging objects on any websites doesn't work.

  • I select text on the website by pressing down and starting to drag the text doesn't select when I leave the hold the entire block gets highlighted
  • I use Excalidraw, the pencil tool drag and any object size change while drag doesn't work
  • Desmos I can't drag the points on the graph
  • The pointer just disappears on videos (not just YouTube) and isn't visible until I pause the video

Asked by DevUt 1 week ago

Last reply by DevUt 1 day ago

cannot sign into my account on mydish.com

I log into mydish.com, get into the website O K then I click onto my account and the screen will come up for a couple of seconds then the screen white and a complete blan… (read more)

I log into mydish.com, get into the website O K then I click onto my account and the screen will come up for a couple of seconds then the screen white and a complete blank and that is all I can get.

Asked by wmdfallon@frontiernet.net 2 days ago

Last reply by cor-el 1 day ago

Access Denied message

Cannot access websites. Following message keeps appearing:- Access Denied You don't have permission to access "http://www.tui.co.uk/" on this server. Reference #18.c5c… (read more)

Cannot access websites. Following message keeps appearing:- Access Denied You don't have permission to access "http://www.tui.co.uk/" on this server. Reference #18.c5c61cb8.1670315390.4c43a5e

Asked by jeanettemcg 2 days ago

Last reply by cor-el 2 days ago

The WidevineCDM plugin has crashed

I installed Firefox on my new laptop (Same product, Windows 10) and now I keep getting the "The WidevineCDM plugin has crashed" error message on streaming platforms. I ha… (read more)

I installed Firefox on my new laptop (Same product, Windows 10) and now I keep getting the "The WidevineCDM plugin has crashed" error message on streaming platforms. I have reinstalled Firefox, restarted it, cleared my startup cache, and refreshed it to no avail. I have never had this problem before so I am not not sure what could be suddenly causing this problem.

Asked by Shadow of the Raven 2 days ago

HTML5 Videos not playing properly in Responsive Design Mode

I'm currently testing my website using FF's RDM, I have HTML 5 video with two sources, one Webm and one MP4 encoded according to the mozilla dev pages' advice on codecs. … (read more)

I'm currently testing my website using FF's RDM, I have HTML 5 video with two sources, one Webm and one MP4 encoded according to the mozilla dev pages' advice on codecs.

The video, when clicking play or the video itself, advances one frame and pauses again under all User Agents bundled into Responsive Design Mode. If I click quickly and repeatedly it will eventually play properly. The thumbnail renders properly and the progress bar indicates that the video has loaded properly.

The video works as intended on Desktop (Windows & Linux), my Pixel 4a (FF & Chrome), my friend's S20FE (One of the UAs in RDM), and StackOverflow doesn't seem to have any input on my code, so the one last thing to check is with people who know more about Responsive Design Mode.

Asked by Nathan 2 days ago

http://srv182659.hoster-test.ru/

This is my website. I am developing a game engine however it is quite problematic that on my pc they display the old first version of the site, some error occurs and it d… (read more)

This is my website. I am developing a game engine however it is quite problematic that on my pc they display the old first version of the site, some error occurs and it displays a copy of the site downloaded somewhere in the memory of the PC apparently it is not very pleased. Fortunately, on a MacBook, your browser does not throw this away. how do I protect my site from firefox not displaying a page that no longer exists? I attach a photo on it of the old appearance of the site that it displays to me and I am sure that by going here (http://srv182659.hoster-test.ru/) you will not see this.

Это мой сайт. Я разрабаываю игровой движок однако довольно проблематично то что на моем пк они отображает старую первую версию сайта, происходит какая то ошибка и он отображает копию сайта скачанную куда-то в память пк видимо это не очень радует. Благо на макбуке ваш браузер такого не выкидывает. как защитить сайт от того чтобы firefox не отображал уже не существующую страницу? прилогаю фото на нем старя внешность сайта которую он мне отображает и я уверен что перейдя сюда ( http://srv182659.hoster-test.ru/ ) вы увидите не это.

Asked by felixforester1999 2 days ago

usps tracking and informed delivery does not work on firefox, but works on edge!

how is it that the usps website works on edge, but not on firefox? usps stopped working about a month ago on firefox. i already tried clearing the cashe and cookies from … (read more)

how is it that the usps website works on edge, but not on firefox? usps stopped working about a month ago on firefox. i already tried clearing the cashe and cookies from usps and that did not work, and neither did turning off ad block plus. im at a loss here.

Asked by 09grizzly550 6 days ago

Last reply by 09grizzly550 2 days ago

google maps layers>more>labels toggle button not working

the labels toggle button on google maps is unresponsive in both satellite and maps views. where do i find a setting to allow this button to become active? can i program t… (read more)

the labels toggle button on google maps is unresponsive in both satellite and maps views. where do i find a setting to allow this button to become active? can i program the button to become active? thanks for any help.

i'm on windows 11 and use firefox web browser. both are up to date. i tried it on the microsoft edge browser and it works.

i've tried disabling all addons, restarted firefox, and problem still exists.

next i went through all of my firefox settings and toggled those that might apply. problem still exists.

next went into about:config and checked all settings not set at default. toggled any that might apply. problem still there.

any other suggestions in the community? is there a particular area of firefox i should look into closer. i would prefer not to have to reinstall or reconfigure firefox on a wholesale level. i have it highly customized and it would take multiple hours over a number of days to get everything back to where it is. this is the only site giving me a problem, and only this function on the site.

under layers/more the globe view toggle works fine, only the labels view toggle is not working.

i inspected the button element in 'firefox inspect' and found the attribute disabled="false". google maps is not honouring the attribute. when i remove the attribute, the button works. i cannot apply this across sessions though.

Asked by softedge 1 month ago

Last reply by cor-el 2 days ago

Netflix won't play in Private Browsing Mode (Netflix Error F7701-1003)

So I have my FireFox settings set to always be in private browsing mode and it hasn't caused me any issues with anything but Netflix. I've tried every solution that Netfl… (read more)

So I have my FireFox settings set to always be in private browsing mode and it hasn't caused me any issues with anything but Netflix. I've tried every solution that Netflix recommends for this error code, I tried changing the IndexedDB permissions in private browsing, I tried disabling DuckDuckGo and TotalAdBlocker extensions but so far the only thing I've found that fixes the problem is to open a non-private browsing window. Is there any way to get Netflix to work in a private browsing window so that my history won't be tracked??

I've attached a screenshot of the Netflix error screen if that helps.

Asked by Krobee 3 days ago