X
Bakstelėkite čia, kad pereitumėte į mobiliąją šios svetainės versiją.
Scheduled maintenance: Thursday, April 2, between 3pm and 5pm UTC. This site will have limited functionality while we undergo maintenance to improve your experience. If an article doesn’t solve your issue and you want to ask a question, we have our support community waiting to help you at @firefox on Twitter

Pagalbos forumas

flash player not loading videos after firefox update to 32.0.1

Paskelbta

Hi, I use Firefox portable and use it for work. I do moderation of videos. I open a page with 5-20 videos that load with Flash Player and view them. Today there was a Firefox update to 32.0.1 version. After update when I open a page I only get 1 video loaded and the others are blank. When I right-click on area where a video should be I get "Movie not loaded..." greyed (can not click) and "About Adobe Flash Player 15.0.0.152..." I checked and I have the latest version of Adobe Flash Player plugin. It was updated few days ago and worked fine until Firefox update. I also checked to open a page with SRWare Iron (also portable browser) and everything works.

Hi, I use Firefox portable and use it for work. I do moderation of videos. I open a page with 5-20 videos that load with Flash Player and view them. Today there was a Firefox update to 32.0.1 version. After update when I open a page I only get 1 video loaded and the others are blank. When I right-click on area where a video should be I get "Movie not loaded..." greyed (can not click) and "About Adobe Flash Player 15.0.0.152..." I checked and I have the latest version of Adobe Flash Player plugin. It was updated few days ago and worked fine until Firefox update. I also checked to open a page with SRWare Iron (also portable browser) and everything works.

Papildomi duomenys apie sistemą

Įdiegti papildiniai

  • Shockwave Flash 15.0 r0
  • Next Generation Java Plug-in 10.67.2 for Mozilla browsers
  • NPRuntime Script Plug-in Library for Java(TM) Deploy
  • Google Update
  • GEPlugin
  • NVIDIA 3D Vision plugin for Mozilla browsers
  • NVIDIA 3D Vision Streaming plugin for Mozilla browsers
  • Adobe PDF Plug-In For Firefox and Netscape 11.0.02

Application

  • User Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:32.0) Gecko/20100101 Firefox/32.0

More Information

iamjayakumars Sprendimų: 493 Atsakymų: 5983

Type about:addons in URL and Goto Plugins

  • Check all the plugins are "Always Active"

Somewhere on the page right click, go to view page info > permissions and make sure that adobe flash content is allowed to play on that domain.


Flash in Protected mode occurs issues too

Type '''about:addons''' in URL and Goto Plugins * Check all the plugins are "Always Active" Somewhere on the page right click, go to view page info > permissions and make sure that adobe flash content is allowed to play on that domain. Flash in Protected mode occurs issues too *http://kb.mozillazine.org/Flash#Flash_Protected_Mode_issues_on_Windows_Vista_and_above *http://forums.adobe.com/thread/1018071

Klausimą uždavęs asmuo

I didn't change non of the settings and before the Firefox update everything worked fine, but I looked. The Shockwave Flash plugin is set to Always Activate in about:addons. On "view page info" everything is set to "Use Default" and changing the Adobe Flash to "Allow" didn't help.

I didn't change non of the settings and before the Firefox update everything worked fine, but I looked. The Shockwave Flash plugin is set to Always Activate in about:addons. On "view page info" everything is set to "Use Default" and changing the Adobe Flash to "Allow" didn't help.
Machine Master Sprendimų: 20 Atsakymų: 205

Hello there,

Start Firefox in Safe Mode to check if one of the extensions is causing the problem (Firefox/Tools > Add-ons > Extensions)

Do NOT click the Reset button on the Safe Mode start window.

https://support.mozilla.org/kb/Safe+Mode https://support.mozilla.org/kb/Troubleshooting+extensions+and+themes

Hope this helps!

Hello there, Start Firefox in Safe Mode to check if one of the extensions is causing the problem (Firefox/Tools > Add-ons > Extensions) Do NOT click the Reset button on the Safe Mode start window. https://support.mozilla.org/kb/Safe+Mode https://support.mozilla.org/kb/Troubleshooting+extensions+and+themes Hope this helps!

Klausimą uždavęs asmuo

I tried this and the problem remains in Safe Mode. Thanks for everyone who is trying to help and I hope someone will!

I tried this and the problem remains in Safe Mode. Thanks for everyone who is trying to help and I hope someone will!

Klausimą uždavęs asmuo

Let me just add, that I tried few more things and none of it worked. I tried to disable hardware acceleration for flash. Also I added FirefoxPortable.exe and plugin-container.exe to the allowed list in Windows Firewall.

Let me just add, that I tried few more things and none of it worked. I tried to disable hardware acceleration for flash. Also I added FirefoxPortable.exe and plugin-container.exe to the allowed list in Windows Firewall.
FredMcD
  • Top 10 Contributor
Sprendimų: 4396 Atsakymų: 61648
'''[http://helpx.adobe.com/shockwave/kb/troubleshoot-shockwave-player-installation-windows.html Troubleshoot Shockwave Player installation | Windows]''' '''[http://helpx.adobe.com/shockwave/kb/troubleshoot-installation-shockwave-player-mac.html Troubleshoot installation | Shockwave Player | Mac OS]'''
schrecknet Sprendimų: 0 Atsakymų: 1

Hi I had the same issue after upgrading firefox. I "fixed" it when I turned off ProtectedMode, following this post : https://support.mozilla.org/fr/questions/968190?page=5#answer-509209 That's not a permanent solution but maybe this can help you figure out a better one.

Hi I had the same issue after upgrading firefox. I "fixed" it when I turned off ProtectedMode, following this post : https://support.mozilla.org/fr/questions/968190?page=5#answer-509209 That's not a permanent solution but maybe this can help you figure out a better one.

Modified by schrecknet

Klausimą uždavęs asmuo

I tried reinstalling Flash twice. Did it as on the link for Windows. The second time I erased also a Flash folder in SysWOW64. Tried installing Adobe Shockwave Player, didn't help and when I disabled Flash plugin and left only Adobe Shockwave Player plugin, didn't get any videos just a link to get Flash. Tried this with ProtectedMode=0, also didn't help, everything was the same. So still, what ever the number of videos I open on one page/tab, I only get to see one video, the others are blank.

I tried reinstalling Flash twice. Did it as on the link for Windows. The second time I erased also a Flash folder in SysWOW64. Tried installing Adobe Shockwave Player, didn't help and when I disabled Flash plugin and left only Adobe Shockwave Player plugin, didn't get any videos just a link to get Flash. Tried this with ProtectedMode=0, also didn't help, everything was the same. So still, what ever the number of videos I open on one page/tab, I only get to see one video, the others are blank.