Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Mulongo oyo etiyamaki na archive. Tuna motuna mosusu soki osengeli na lisalisi

Eşitlnmeyen Parolalar ve CVS den aktarmaa

more options

Merhaba

Yeni cihazıma hesabımı kurdum, ancak parolalar gelmedi, yerimleri falan geldi ama kayıtllı şifrelerim eşitlemede açık olmasına rağmen gelmedi. Öteki cihazdan dışa aktar dedim, bana cvs dosyası oluşturdu, ancak eşitlemek istediğim cihazda dosyadan içeri aktrma seçeneği yok. Daha önce defalarca hesap kurdum hiç birinde böyle bir sorun olmamıştı, şifelerim otomatik olarak gelmişti. Sitede de çözüm çıkmıyor.

Merhaba Yeni cihazıma hesabımı kurdum, ancak parolalar gelmedi, yerimleri falan geldi ama kayıtllı şifrelerim eşitlemede açık olmasına rağmen gelmedi. Öteki cihazdan dışa aktar dedim, bana cvs dosyası oluşturdu, ancak eşitlemek istediğim cihazda dosyadan içeri aktrma seçeneği yok. Daha önce defalarca hesap kurdum hiç birinde böyle bir sorun olmamıştı, şifelerim otomatik olarak gelmişti. Sitede de çözüm çıkmıyor.

All Replies (4)

more options

Diğer verileriniz eşitlenmesine rağmen parolaların eşitlenmemesi ilginç. Her iki cihazda da Menü > Ayarlar > Eşitleme > Değiştir düğmesine tıklayıp "Hesaplar ve parolalar"ın işaretli olduğunu kontrol ettiniz mi?

Dosyadan içe aktarma özelliği henüz deneysel olduğu için manuel olarak açılması gerekiyor. Adres çubuğuna about:config yazıp enter'a basın ve riski kabul edin. Arama kutusuna signon.management.page.fileImport.enabled yazın. Karşınıza çıkan tercihi true olarak değiştirin. Şimdi Menü > Parolalar > Sağ üstteki üç nokta simgesi > Dosyadan içe aktar diyerek elinizdeki dosyayı kullanabilirsiniz.

Ezalaki modifié na Selim

more options

Selim dedi ki

Diğer verileriniz eşitlenmesine rağmen parolaların eşitlenmemesi ilginç. Her iki cihazda da Menü > Ayarlar > Eşitleme > Değiştir düğmesine tıklayıp "Hesaplar ve parolalar"ın işaretli olduğunu kontrol ettiniz mi? Dosyadan içe aktarma özelliği henüz deneysel olduğu için manuel olarak açılması gerekiyor. Adres çubuğuna about:config yazıp enter'a basın ve riski kabul edin. Arama kutusuna signon.management.page.fileImport.enabled yazın. Karşınıza çıkan tercihi true olarak değiştirin. Şimdi Menü > Parolalar > Sağ üstteki üç nokta simgesi > Dosyadan içe aktar diyerek elinizdeki dosyayı kullanabilirsiniz.

Malesef sorun çözülmedi, bu sefer de içe aktarma başarısız uyarısı veriyor.

more options

Aldığınız hata mesajı tam olarak nedir?

Yanlış hatırlamıyorsam "içe aktarma başarısız" şeklinde bir hata mesajımız yok. Başka bir hata mesajı görüyor olmalısınız.

more options

Selim dedi ki

Aldığınız hata mesajı tam olarak nedir? Yanlış hatırlamıyorsam "içe aktarma başarısız" şeklinde bir hata mesajımız yok. Başka bir hata mesajı görüyor olmalısınız.

İçe Aktarma Başarısız hatası verdi, Herhangi bir sitedeki hesabıma giriş yaptım ve parolayı kaydet dedim kaydetmedi, sonrasında şifreler kısmından manuel olarak hesap eklemek istedim onu da kabul etmedi. Firefox u kaldırıp tekrar yükledim ve sorun çözüldü.