Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Mulongo oyo etiyamaki na archive. Tuna motuna mosusu soki osengeli na lisalisi

Chyba zabezpečeného spojení při přístupu na Linkedin.com

  • 7 biyano
  • 1 eza na nkokoso oyo
  • 1 view
  • Eyano yasuka ya Mila_s

more options

Nemohu se připojit na Linkedin.com. Ani z jiných browserů. Ostatní stránky fungují OK. Cokoli jsem k tomu zatím našel na fóru tak nepomohlo. Hlásí: Chyba zabezpečeného spojení

Při spojení s www.linkedin.com nastala chyba. PR_END_OF_FILE_ERROR

   Požadovanou stránku nelze zobrazit, protože nelze ověřit autenticitu přijatých dat.
   Kontaktujte prosím vlastníky webového serveru a informujte je o tomto problému.
Nemohu se připojit na Linkedin.com. Ani z jiných browserů. Ostatní stránky fungují OK. Cokoli jsem k tomu zatím našel na fóru tak nepomohlo. Hlásí: Chyba zabezpečeného spojení Při spojení s www.linkedin.com nastala chyba. PR_END_OF_FILE_ERROR Požadovanou stránku nelze zobrazit, protože nelze ověřit autenticitu přijatých dat. Kontaktujte prosím vlastníky webového serveru a informujte je o tomto problému.

All Replies (7)

more options

Přišel jsem na to: musel jsem explicitně zadat linkedin.com jako výjimku do antiviru. Vyřešeno.

more options

Tak dlohodobě to nepomohlo, problém je zpět, prosím o názory.

more options

linkedin.com sa vám opäť dostal do blokovania nejakého ďalšieho softveru ako napr: Antivir, Malware, Spyvare, Adware, Ransomware ...atď. Zistite ktorý program to spôsobuje a zadajte u neho výnimku pre linkedin.com .

more options

A jak to mám zjistit ? Antivirus mám Sophos, tam jsem to zadal do vyjímek. Běží mi také Advanced System Care Ultimate, nevidím tam žádné hlášené blokování. Co dál ?

more options

Dá sa to zistiť jedine pokusne - postupným odinštalovávaním softveru ako napr: Antivir, Malware, Spyvare, Adware, Ransomware ...atď - až kým to nepôjde.

more options

ZAMYSLENIE: Načo mate v počítači tri antivirusové programy? Veď stačí iba jeden jediný! Tie programy sa musia medzi sebou mlátiť a výrazne spomaľovať prácu na počítači. 1. Windows defender - súčasť inštalácie Windows 10 - výborný antivirusový program, zadarmo, aktualizuje sa aj niekoľko krát denne. Nespomaľuje a neobmedzuje prácu s počítačom. 2. Sophos - zbytočný 3. Advanced System Care Ultimate - zbytočný

ešte si tam nainštalujte NOD, AVAST, AVIRA a Microsoft security Essentials a už budete môcť v kľude spávať.

more options

Dnes jsem zjistil, že vypnutím firewallu ve Windows problém zmizí. Asi by to chtělo přidat mu nové pravidlo ? Nepřišel jsem na to, jak jej vytvořit.