Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Mulongo oyo etiyamaki na archive. Tuna motuna mosusu soki osengeli na lisalisi

Při opětovném spuštění firefox se mi načetly dříve otevřené panely, ale pouze jako "nový panel". Již neodkazují k původním stránkám, které byly otevřené.

  • 10 biyano
  • 1 eza na nkokoso oyo
  • 23 views
  • Eyano yasuka ya Ansam

more options

Jak bylo uvedeno v úvodu. Mám nastavené "zobrazit okna a panely z minula" při spuštění firefoxu. Bohužel jsem tím posledních pár měsíců začal celkem žít a oken-panelů se nasčítalo velké množství, cca 400 (chápu, že vypadám asi jak magor, ale za pár měsíců užívání otevřete mnohem víc oken) a tak nejsem zrovna nadšen z tohoto problému, který nastal. Bohužel jsem nastavil časovač vypnutí, když jsem něco stahoval, firefox zavřel a nechal otevřené pouze okno se stahováním. Po příchodu ke komu kompu jsem zjistil, že stahování spadlo-takže se nic nestáhlo, ale to je vedlejší. Hlavní je, že po spuštění firefoxu sice obnovil všechna okna-panely, ale pouze jako "nový panel", kde není původní link. Je to prakticky prázdné okno, kde není nic, pouze možnost aktualizovat, která nic neudělá.... viz skrýny ;)

Pokud někdo víte, co s tím... budu rád za pomoc. Děkuji.

Jak bylo uvedeno v úvodu. Mám nastavené "zobrazit okna a panely z minula" při spuštění firefoxu. Bohužel jsem tím posledních pár měsíců začal celkem žít a oken-panelů se nasčítalo velké množství, cca 400 (chápu, že vypadám asi jak magor, ale za pár měsíců užívání otevřete mnohem víc oken) a tak nejsem zrovna nadšen z tohoto problému, který nastal. Bohužel jsem nastavil časovač vypnutí, když jsem něco stahoval, firefox zavřel a nechal otevřené pouze okno se stahováním. Po příchodu ke komu kompu jsem zjistil, že stahování spadlo-takže se nic nestáhlo, ale to je vedlejší. Hlavní je, že po spuštění firefoxu sice obnovil všechna okna-panely, ale pouze jako "nový panel", kde není původní link. Je to prakticky prázdné okno, kde není nic, pouze možnost aktualizovat, která nic neudělá.... viz skrýny ;) Pokud někdo víte, co s tím... budu rád za pomoc. Děkuji.
Bafoto sur écran jointes

All Replies (10)

more options

Ztracené panely ti nikdo nevrátí. Asi jsi něco překombinoval. Udělej si obnovu Firefoxu (podrž Shift při spouštění Firefoxu). Co dělá obnova Firefoxu.

more options

Ta obnova fajrfoxu mi, předpokládám, nepomůže.... je to tak? nerad bych touto obnovou ztratil např. ještě historii, kterou jedinou můžu (ač nechci-hrabat se v tom bude brutus) použít k nalezení zavřených oken, resp. prázdných panelů.... ;)

more options

Obnova by ti měla pomoct k tomu, že pak nebudeš nadále mít ve Firefoxu bordel, který sis tam udělal. Pokud jsi četl můj odkaz, tak víš, co můžeš od té obnovy čekat. A vždy se dá ještě zálohovat stávající složka profilu Firefoxu (pro případ plánované katastrofy).

more options

Jasný, projel jsem to zběžně a hledal něco o historii. ;) O to vůbec nejde, já musím obnovit celej systém, časem se všechno zahltí. Plánoval jsem ty okna projet a pozavírat, ale odkládal jsem to tak dlouho až ......

more options

Stále platí... panely jsem nezavřel, někdo nějaký nápad x řešení? pokud teda neplatí co píše poljos, že mi je nikdo nevrátí = oni tam jsou, potřebuju vrátit jejich obsah (linky) ...

more options

Firefox - Nástroje - Možnosti - Všeobecné: - odstráňte z konca riadku "Domovská stránka" zápisy "about:blank".

more options

ansam - nejsou tam. je to prázdné s nápisem "startovní stránka aplikace mozilla firefox". Pookud kliknu na "použít aktuální stránky", tak tam naběhne "about:blank" milionkrát.... ;)

more options

Milo_Harwey napsal(a)

Po příchodu ke komu kompu jsem zjistil, že stahování spadlo-takže se nic nestáhlo, ale to je vedlejší.

Ono se říká "Oči to sice vidí, ale mozek tomu nechce uvěřit".

Ono při tom pádu stahování patrně spadl celý prohlížeč. V tom případě prohlížeč asi neměl čas uložit stávající session (relaci). Tak ti zůstala jenom prázdná "okénka" bez obsahu.

Pokud máš uchovanou Historii nebo uložené Záložky, máš alespoň nějakou šanci, že se k tomu zpětně postupně propracuješ. Propříště doporučuju používat nějaký lepší session manager, který ukládá obsah oken a panelů průběžně.

more options

poljos - já nastavil vypínáč, jak je psáno v úvodu, takže komp nespadl a před tím jsem firefox s okny vypnul, aby se uložili, nechal běžet jen stahovací okno firefoxu, takže to zřejmě má vliv na celý firefox...

okna nespadly, jen se vymazaly, což nechápu.. ještě se mi to nestalo, kdyby to spadlo celý a všechno se vymazalo a nešlo obnovit, ale takhle je to takový na půl cesty....

neříkej mi, že není nějaký tlačítko "obnov linky ve všech stránkách, který si pamatuješ a máš je někde uložený, jen jsi k nim vypnul cestu" :PP

more options

Milo_Harwey napsal(a)

... že není nějaký tlačítko "obnov linky ve všech stránkách, který si pamatuješ a máš je někde uložený...

Firefox si tieto údaje zapisuje pri vypínaní Firefoxu. Preto sa vám firefox ukončoval cca 90 sekúnd - zapisoval si všetky 400 otvorené stránky. Po spustení Firefoxu sa tieto údaje odstráňuju a vytvoria sa znovu až po vypnutí Firefoxu.

Nekorektne ste ukončili Firefox a ten si dokázal zapamätať iba to, že ste mali otvorených nejakých 400 stránok. Firefox pri nekorektnom ukončení nedokázal zapísať všetky odkazy na jednotlivé stránky. Preto sa otvára 400 prázdnych stránok. Zoznam týchto stránok je nenávratne preč.

Jediné riešenie vidím v obnove systému Windows 8.1 k dátumu, kedy to ešte všetko fungovalo.

Ezalaki modifié na Ansam