Windows 10 will reach EOS (end of support) on October 14, 2025. For more information, see this article.

Mozilla 도움말 검색

고객 지원 사기를 피하세요. 저희는 여러분께 절대로 전화를 걸거나 문자를 보내거나 개인 정보를 공유하도록 요청하지 않습니다. "악용 사례 신고"옵션을 사용하여 의심스러운 활동을 신고해 주세요.

자세히 살펴보기

302 Moved hatası

  • 11 답장
  • 0 이 문제를 만남
  • 29 보기
  • 최종 답변자: Yavuz

more options

Google dan arama yaptırıp bulduğum siteyi farklı sayfada aç dediğimde B02 Moved hatası geliyor ve altında tekrar deneyin diyor ona basınca açılıyor

Google dan arama yaptırıp bulduğum siteyi farklı sayfada aç dediğimde B02 Moved hatası geliyor ve altında tekrar deneyin diyor ona basınca açılıyor
첨부된 스크린샷

글쓴이 Selim 수정일시

모든 댓글 (11)

more options

Örnek verebilir misiniz? Hangi aramayı yapıp hangi sonuca tıklayınca bununla karşılaşıyorsunuz?

도움이 되셨습니까?

more options

Hangi arama olduğu önemli değil çünkü genelde her aramada her site için yapıyor ve arada sırada değil hep YouTube'de yapıyor. Bu arada Samdung s24 ultra kullanıyorum yeni aldım.

도움이 되셨습니까?

more options

Anladığım kadarıyla karşılaştığınız bug farklı bir uygulama açmaya çalışan siteleri etkiliyor. Ancak bu bug'ın 140.0.3 sürümünden sonra çözülmüş olması gerekiyordu. Kullandığınız Firefox sürümünü nedir? Menü > Ayarlar > Firefox hakkında ekranından kontrol edebilirsiniz.

140.0.3'ten daha yeni bir sürüm kullanıyorsanız bir de Firefox Beta'yı yükleyip onunla test edebilir misiniz?

도움이 되셨습니까?

more options

Ben mozilla firefox'u çok seviyorum bilgisayardada kullanıyorum telefondada ama önceki telefonumu 8 sene kullandım gene aynı hatayı 1 senedir alıyorum ve şuanda sıfır samsung galaxy s24 ultra aldım bir hafta oldu alalı ve yine aynı hata. Mozilla firefox'un versiyonu 143.0 şuan baktım hata yine devam ediyor, uyarının altındaki tekrar deneyiz gibi mesaja basınca açabiliyorumda neden farklı pencerede aç dediğimde olmuyo, bu sorun sadece bukadar mı başka sorunlara sebeb olur mu ve düzelme ihtimali yok mu eğer düzeltemezsem böyle kullanılmaz

도움이 되셨습니까?

more options

Ayrıca şunu belirteyim telefonumda virüs yok tarattım hatta google play dede yüklü uygulamaları tarattım sorun yok ve firedox'u play store'den yükledim başka farklı yerden değil, bu önceki telefonumda aynı güvenli yeni aldığım telefonda aynı virüs konusunda güvenli ve sistem olarak hiç bir sorunum yok tıkır tıkır çalışıyor bu veya buna benzer hatayı sadece firefox ta alıyorum başka tarayıcıda almıyorum

도움이 되셨습니까?

more options

Telefonunuzda virüs vb. yok, merak etmeyin. Firefox'a herhangi bir uzantı yüklediniz mi veya telefonunuzda reklam engelleyici uygulama kullanıyor musunuz?

도움이 되셨습니까?

more options

Hayır bir uzantı yüklemedim, reklam engelleyici falan da yok, şuan Samsung Android sürümü 16 one ui 8 yükledim güncellemeyi şimdi yaptım, tabi orijinal kendi kendine yükledi ve kontrol ettim sorun devam ediyor, düzelme yok, çoğu sitede yapıyor bunu ama hep YouTube ye girdiğimde yapıyor. Şu an baktığımda 302 moved hatası verdi yine altındakine basınca açıyor, bir önceki hata B02 moved idi şimdiki 302 moved, resminde yüklüyorum.

도움이 되셨습니까?

more options

Yaşadığınız sorunu geliştiricilere bildireceğim. Ondan önce birkaç bilgiye ihtiyacım var.

Firefox Beta'yı yüklemeyi denediniz mi?

Sorunun bir yıldır devam ettiğini söylemiştiniz. Eski telefonunuzun modeli ve Android sürümü neydi?

Firefox'ta menü > Ayarlar > Bağlantıları uygulamalarda aç ayarınız ne olarak ayarlı?

도움이 되셨습니까?

more options

Firefox beta yı yüklemedim, bundan önceki telefonum xiomi mi 10t pro ve Android sürümü 12. Son 1 seneye kadar mi 10t pro kullanıyordum ve hiç bir sorun yoktu ama 1 senedir sorun var o sorun yaşamaya başladığım cihazı sanırım 2 yada 3 hafta olmuştur kullanmıyorum, yeni sıfır Samsung s24 ultra kullanıyorum sorunum yine aynı devam ediyor. Ayrıca bağlantıları uygulamada aç özelliğinde açmadan önce sor işaretli. İlginiz için teşekkür ederim.

도움이 되셨습니까?

more options

Yaşadığınız sorunla ilgili bir hata kaydı açtım. Gelişme olursa sizi bilgilendireceğim.

도움이 되셨습니까?

more options

Teşekkür ederim, şuan Google arama sitesinden bir uygulama arattım ve seçenekler arasında play store seçeneği de vardı farklı pencerede aç dedim yine aynı hata ve dediğim gibi hatanın altındakine tıklayınca açılıyor, sayfa açıldı ve uygulamada aç seçeneği var ve normalde ona basınca uygulama yüklüyse açılması lazım yani play store uygulaması açılması gerekiyor uygulamada aç seçeneği varsa bastığında, fakat hiç bir şey yapmıyor basınca sanki basmamışsınız gibi, başka kullanıcı olsa aman bu hatalarda nedir değip uğraşmaz başka tarayıcı kullanır ben ve benim gibiler sayesinde başka kişiler bu hataları almasın diye ve biz kullanıcılar olmasak böyle hataları bildirmezsek uygulama nasıl gelişecek güzelleşecek hatalarından kurtulacak, uygulamayı yapanlar bizim gibi saatlerce kullanma şansları olmadığı için bu hataları göremezler bizlerinde bu sayede yardımlarınız olmuş oluyor, ilgilendiğiniz için teşekkür ederim.

도움이 되셨습니까?

질문하기

글에 답글을 달기 위해서는 계정으로 로그인해야만 합니다. 계정이 아직 없다면 새로운 질문을 올려주세요.