Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Firefox päivitti juuri itsensä ja samalla hävitti kirjainmerkkien kansiot.

  • 4 replies
  • 2 have this problem
  • 10 views
  • Last reply by Kaapro

more options

Hei. Firefox.

Tosiaan aamulla avatessani tietokoneeni ja Firefox selaimen niin selain päivitti itsensä ja avautui hieman toisen näköisenä. Olen tallentanut kirjaimerkkeihin eri kansioihin niihin viittaavia sivustoja esim. Media, Pankit, Ekaupat jne. Nyt en hakemallakaan löytänyt kirjaimerkkien kohdalta noita kansioita. Siellä on koko joukko kansioissa olleita sivustoja muttea ei itse kansioita. Ainoastaan osoiterivin muokkaa kirjoinmerkkiä- valikossa ne näkyvät mutta sieltähän ne eivät avaudu. Käytän Windows 7 entepriseä ja google hakua.

Onkohan joku jota en ole huomannut? Silti näkisin että päivityksenne jälökeen kirjainmerkistö pitäisi löytyä helposti entisenlaisena.

Terv. Pauli Kärkkäinen

Hei. Firefox. Tosiaan aamulla avatessani tietokoneeni ja Firefox selaimen niin selain päivitti itsensä ja avautui hieman toisen näköisenä. Olen tallentanut kirjaimerkkeihin eri kansioihin niihin viittaavia sivustoja esim. Media, Pankit, Ekaupat jne. Nyt en hakemallakaan löytänyt kirjaimerkkien kohdalta noita kansioita. Siellä on koko joukko kansioissa olleita sivustoja muttea ei itse kansioita. Ainoastaan osoiterivin muokkaa kirjoinmerkkiä- valikossa ne näkyvät mutta sieltähän ne eivät avaudu. Käytän Windows 7 entepriseä ja google hakua. Onkohan joku jota en ole huomannut? Silti näkisin että päivityksenne jälökeen kirjainmerkistö pitäisi löytyä helposti entisenlaisena. Terv. Pauli Kärkkäinen

Chosen solution

Avaa valikko ja sieltä Muokkaa-näkymä. Sieltä voit vetää Kirjanmerkkivalikko-napin työkalupalkkiin eli siihen osoiterivin viereen.

Read this answer in context 👍 1

All Replies (4)

more options

Chosen Solution

Avaa valikko ja sieltä Muokkaa-näkymä. Sieltä voit vetää Kirjanmerkkivalikko-napin työkalupalkkiin eli siihen osoiterivin viereen.

more options

Joo. Löysin tuon ratkaisun aika pitkän hakemisen jälkeen itsekin. Eli lisää kirjainmerkkivalikko työkalupakkiin. Mutta tuo "työkalupakki" ei kertonut minulle tätä ennen juuri mitään.

more options

Jeps, siksi kuvalliset ohjeet on yleensä parempia, mutta mulla ei ollu kuvia valmiina. Hyvä, että löysit.

more options

Tuota vielä yksi havainto eilisestä päivityksestänne ( paitsi että tuo ulkonäkö minusta huononi ). Firefox itsekin totesi alarivillä, että käynnistys kestää pitkään ja niin tosiaan tekee. Nyt aamulla kun avasin masiinan niin hetken luulin että netti ei toimi kun firefox vaan ei alkanut avautua ja sitten kun tapahtui jotain niin se sininen piste vaan liikkuu edestakas ja täppäsin gmailia jo ennenkuin gaaglen rivikää tuli esille. Onkohan tämänkaltaisia kommentteja tullut?