X
Tap here to go to the mobile version of the site.

Support Forum

I have reset this firefox daily... it works for a few hours, then will not open a website for 15 mins, and I cannot get emails addresses to show up when sending

Posted

This new updated firefox is awful.. I cannot get websites to open for about 10-15 mins it keeps showing S1 Yimg.com ans s.ytimg, and says shockwave plug in is bad, and all other kinds of crap..

The connection was reset.. I got this msg below and had to reopen this page in another window, and reload it to be able to write on this now... and my network connection is working xlnt, and there is no firewall blocking firefox...

The connection to the server was reset while the page was loading.

   The site could be temporarily unavailable or too busy. Try again in a few moments.
   If you are unable to load any pages, check your computer's network connection.
   If your computer or network is protected by a firewall or proxy, make sure that Firefox is permitted to access the Web.

Try Again


I never had this until I got all these new automatic updates with this new firefox.. I did a system restore, which helped for 1 day, and I have had to reset firefox daily to use it.. And now it took 10 mins to open this page, and then I had to reload this page twice to write this..

I've used firefox for years, and never never had any problems with it. And I see alot of similiar complaints like mine on this forum now..

   What suggestions do you have for me NOW...   much appreciated,   Cyrus
This new updated firefox is awful.. I cannot get websites to open for about 10-15 mins it keeps showing S1 Yimg.com ans s.ytimg, and says shockwave plug in is bad, and all other kinds of crap.. The connection was reset.. I got this msg below and had to reopen this page in another window, and reload it to be able to write on this now... and my network connection is working xlnt, and there is no firewall blocking firefox... The connection to the server was reset while the page was loading. The site could be temporarily unavailable or too busy. Try again in a few moments. If you are unable to load any pages, check your computer's network connection. If your computer or network is protected by a firewall or proxy, make sure that Firefox is permitted to access the Web. Try Again I never had this until I got all these new automatic updates with this new firefox.. I did a system restore, which helped for 1 day, and I have had to reset firefox daily to use it.. And now it took 10 mins to open this page, and then I had to reload this page twice to write this.. I've used firefox for years, and never never had any problems with it. And I see alot of similiar complaints like mine on this forum now.. What suggestions do you have for me NOW... much appreciated, Cyrus

Additional System Details

Installed Plug-ins

  • Adobe PDF Plug-In For Firefox and Netscape 11.0.10
  • Advanced SystemCare 7 Safari Plugin DLL
  • Advanced SystemCare 7 Opera Plugin DLL
  • Citrix Online App Detector Plugin
  • NPRuntime Script Plug-in Library for Java(TM) Deploy
  • Next Generation Java Plug-in 10.71.2 for Mozilla browsers
  • McAfee MSC FF plugin DLL
  • The plug-in allows you to open and edit files using Microsoft Office applications
  • Shockwave Flash 14.0 r0
  • Shockwave Flash 15.0 r0
  • Shockwave Flash 11.9 r900
  • Shockwave Flash 12.0 r0
  • 5.1.30514.0
  • VLC media player Web Plugin 2.1.3
  • NPWLPG

Application

  • User Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:34.0) Gecko/20100101 Firefox/34.0

More Information

Question owner

sigh said

This new updated firefox is awful.. I cannot get websites to open for about 10-15 mins it keeps showing S1 Yimg.com ans s.ytimg, and says shockwave plug in is bad, and all other kinds of crap.. The connection was reset.. I got this msg below and had to reopen this page in another window, and reload it to be able to write on this now... and my network connection is working xlnt, and there is no firewall blocking firefox... I just got back to my regular mail and now I am getting so many searches showing on the left bottom corner , and some just stay there while the page does nothing.. it stays stuck on a blank page for 10-15 mins, doing all this searching with yahoo, and firefox back and forth, and with this Yimg.com, and others, bing, and transferring names back and forth searching, and doing nothing... this is so crazy !!! The connection to the server was reset while the page was loading. The site could be temporarily unavailable or too busy. Try again in a few moments. If you are unable to load any pages, check your computer's network connection. If your computer or network is protected by a firewall or proxy, make sure that Firefox is permitted to access the Web. Try Again I never had this until I got all these new automatic updates with this new firefox.. I did a system restore, which helped for 1 day, and I have had to reset firefox daily to use it.. And now it took 10 mins to open this page, and then I had to reload this page twice to write this.. I've used firefox for years, and never never had any problems with it. And I see alot of similiar complaints like mine on this forum now.. What suggestions do you have for me NOW... much appreciated, Cyrus

I reset Firefox for the 5th time.. and its working okey but: Firefox is still not allowing me to go on a search, or on youtube.. it eventually opens after 10 mins and their is only an audio on youtube,, no picture..

I also have no apps on my taskbat=r any longer for my groups, amazon, ebay, youtube, facebook.. none of them , and I cannot get them from anywhere to show.. All in All this is a bad experience with Firefox...

And otherwise my computer is working fast, and is free of any virus or malware..

I'm still receiving no help from Firefox with this issue.. as of 12/30/14 Cyrus

''sigh [[#question-1038860|said]]'' <blockquote> This new updated firefox is awful.. I cannot get websites to open for about 10-15 mins it keeps showing S1 Yimg.com ans s.ytimg, and says shockwave plug in is bad, and all other kinds of crap.. The connection was reset.. I got this msg below and had to reopen this page in another window, and reload it to be able to write on this now... and my network connection is working xlnt, and there is no firewall blocking firefox... I just got back to my regular mail and now I am getting so many searches showing on the left bottom corner , and some just stay there while the page does nothing.. it stays stuck on a blank page for 10-15 mins, doing all this searching with yahoo, and firefox back and forth, and with this Yimg.com, and others, bing, and transferring names back and forth searching, and doing nothing... this is so crazy !!! The connection to the server was reset while the page was loading. The site could be temporarily unavailable or too busy. Try again in a few moments. If you are unable to load any pages, check your computer's network connection. If your computer or network is protected by a firewall or proxy, make sure that Firefox is permitted to access the Web. Try Again I never had this until I got all these new automatic updates with this new firefox.. I did a system restore, which helped for 1 day, and I have had to reset firefox daily to use it.. And now it took 10 mins to open this page, and then I had to reload this page twice to write this.. I've used firefox for years, and never never had any problems with it. And I see alot of similiar complaints like mine on this forum now.. What suggestions do you have for me NOW... much appreciated, Cyrus </blockquote> I reset Firefox for the 5th time.. and its working okey but: Firefox is still not allowing me to go on a search, or on youtube.. it eventually opens after 10 mins and their is only an audio on youtube,, no picture.. I also have no apps on my taskbat=r any longer for my groups, amazon, ebay, youtube, facebook.. none of them , and I cannot get them from anywhere to show.. All in All this is a bad experience with Firefox... And otherwise my computer is working fast, and is free of any virus or malware.. I'm still receiving no help from Firefox with this issue.. as of 12/30/14 Cyrus

Modified by sigh

Question owner

This is a nightmare !

This is a nightmare !

Question owner

reloaded page when I tried to send it.. and left corner said MoZorg...

and all kinds of locating names for a few minutes before this page reloaded again...

   This is nuts, and so messed up now.. Firefox used to work so good.. 

What's happened ?

reloaded page when I tried to send it.. and left corner said MoZorg... and all kinds of locating names for a few minutes before this page reloaded again... This is nuts, and so messed up now.. Firefox used to work so good.. What's happened ?
Talha 23 solutions 89 answers

Hello,

I am really sorry that you are facing these problems.

Answer the following questions:

  • Do you use a proxy server?
  • Does sites start working after 15 minutes.
  • Do you use any other browser and how do they perform (shows error,no error) .
Hello, I am really sorry that you are facing these problems. Answer the following questions: * Do you use a proxy server? * Does sites start working after 15 minutes. * Do you use any other browser and how do they perform (shows error,no error) .
FredMcD
  • Top 10 Contributor
4246 solutions 59390 answers

We do not live here.

The people who answer questions here, for the most part, are other Firefox users volunteering their time (like me), not Mozilla employees or Firefox developers.

If you want to leave feedback for Firefox developers, you can go to the Firefox Help menu and select Submit Feedback... or use this link. Your feedback gets collected at http://input.mozilla.org/, where a team of people read it and gather data about the most common issues.

We do not live here. The people who answer questions here, for the most part, are other Firefox users volunteering their time (like me), not Mozilla employees or Firefox developers. If you want to leave feedback for Firefox developers, you can go to the Firefox ''Help'' menu and select ''Submit Feedback...'' or use [https://input.mozilla.org/feedback this link]. Your feedback gets collected at http://input.mozilla.org/, where a team of people read it and gather data about the most common issues.
FredMcD
  • Top 10 Contributor
4246 solutions 59390 answers

Your System Details shows;

Installed Plug-ins

Shockwave Flash 14.0 r0 Shockwave Flash 15.0 r0 Shockwave Flash 11.9 r900 Shockwave Flash 12.0 r0

Having more than one version of a program may cause issues.

Grab the uninstaller from here: Uninstall Flash Player | Windows Uninstall Flash Player | Mac Then reinstall the latest version.

Flash Player v16.0.0.235 https://www.adobe.com/products/flashplayer/distribution3.html

Your System Details shows; Installed Plug-ins Shockwave Flash 14.0 r0 Shockwave Flash 15.0 r0 Shockwave Flash 11.9 r900 Shockwave Flash 12.0 r0 Having more than one version of a program may cause issues. Grab the uninstaller from here: '''[http://helpx.adobe.com/flash-player/kb/uninstall-flash-player-windows.html Uninstall Flash Player | Windows]''' '''[http://helpx.adobe.com/flash-player/kb/uninstall-flash-player-mac-os.html Uninstall Flash Player | Mac]''' Then reinstall the latest version. Flash Player '''v16.0.0.235 https://www.adobe.com/products/flashplayer/distribution3.html'''

Question owner

FredMcD said

Your System Details shows; Installed Plug-ins Shockwave Flash 14.0 r0 Shockwave Flash 15.0 r0 Shockwave Flash 11.9 r900 Shockwave Flash 12.0 r0 Having more than one version of a program may cause issues. Grab the uninstaller from here: Uninstall Flash Player | Windows Uninstall Flash Player | Mac Then reinstall the latest version. Flash Player v16.0.0.235 https://www.adobe.com/products/flashplayer/distribution3.html
''FredMcD [[#answer-671164|said]]'' <blockquote> Your System Details shows; Installed Plug-ins Shockwave Flash 14.0 r0 Shockwave Flash 15.0 r0 Shockwave Flash 11.9 r900 Shockwave Flash 12.0 r0 Having more than one version of a program may cause issues. Grab the uninstaller from here: '''[http://helpx.adobe.com/flash-player/kb/uninstall-flash-player-windows.html Uninstall Flash Player | Windows]''' '''[http://helpx.adobe.com/flash-player/kb/uninstall-flash-player-mac-os.html Uninstall Flash Player | Mac]''' Then reinstall the latest version. Flash Player '''v16.0.0.235 https://www.adobe.com/products/flashplayer/distribution3.html''' </blockquote>
cor-el
  • Top 10 Contributor
  • Moderator
17470 solutions 157890 answers

Note that you have Advanced SystemCare with its Surfing Protection feature that can protect files in the Firefox profile folder against changes.

Boot the computer in Windows Safe mode with network support (press F8 on the boot screen) as a test to see if that helps.

Note that you have Advanced SystemCare with its Surfing Protection feature that can protect files in the Firefox profile folder against changes. Boot the computer in Windows Safe mode with network support (press F8 on the boot screen) as a test to see if that helps. *http://www.bleepingcomputer.com/tutorials/how-to-start-windows-in-safe-mode/

Helpful Reply

I uninstalled all the old flash players and installed the flash player v16.0.0.235 from the Adobe website posted.

And Firefox is still the same. It takes forever to web search, It takes a long time to get on Youtube, and a longer time now to open a video..

It's actual worse since I upgraded to the newer flash player.

I'll do one more fifefox reset (this is the 8th one in a week) and it works for a few hrs, and goes back to the slowww way of working...

Many of my friends I talked to about this, told me to switch over to Chrome like they had to do..

I guess that's the only alternative now..

Thankyou all for your help and suggestions anyway..  :)

I uninstalled all the old flash players and installed the flash player v16.0.0.235 from the Adobe website posted. And Firefox is still the same. It takes forever to web search, It takes a long time to get on Youtube, and a longer time now to open a video.. It's actual worse since I upgraded to the newer flash player. I'll do one more fifefox reset (this is the 8th one in a week) and it works for a few hrs, and goes back to the slowww way of working... Many of my friends I talked to about this, told me to switch over to Chrome like they had to do.. I guess that's the only alternative now.. Thankyou all for your help and suggestions anyway.. :)

Modified by sigh

Question owner

Actually Fire fox is working the worst it ever has, following all the suggestions, and re-setting it. I also disabled IOBit to see if it made a difference.. NO it didn't.. I takes 10-15 mins to get the mail to open.. I see at the left bottom all these LOOKING UP: S.yimg.com, AVbeap.bc.yahoo.com, UCS.query.yahoo.com, 9static.com, Social profile ZENSF.com

And so may others, and then it goes back to repeating this list over and over...

I've never in the 15 yrs I've owned computers ever had this happen before !

I don't what happened to going on line, and that is another 15 min process on youtube.. The more suggestions I did, only made it worse..

Actually Fire fox is working the worst it ever has, following all the suggestions, and re-setting it. I also disabled IOBit to see if it made a difference.. NO it didn't.. I takes 10-15 mins to get the mail to open.. I see at the left bottom all these LOOKING UP: S.yimg.com, AVbeap.bc.yahoo.com, UCS.query.yahoo.com, 9static.com, Social profile ZENSF.com And so may others, and then it goes back to repeating this list over and over... I've never in the 15 yrs I've owned computers ever had this happen before ! I don't what happened to going on line, and that is another 15 min process on youtube.. The more suggestions I did, only made it worse..

Modified by sigh

FredMcD
  • Top 10 Contributor
4246 solutions 59390 answers

I would like you to try an experiment. Create a new profile. Then use it. At this time, do not change any settings or load add-ons. Are there problems?


https://support.mozilla.org/en-US/kb/profile-manager-create-and-remove-firefox-profiles Windows: 32-bit C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe -p 64-bit C:\Program Files (x86)\Mozilla Firefox\firefox.exe -p Mac: Navigate to /Applications/Utilities. Open the Terminal application. In the Terminal application, enter the following: /Applications/Firefox.app/Contents/MacOS/firefox-bin -p Linux: In Terminal run: firefox –P For users who have one or more builds from mozilla.org this will not work. It would be best to have the full path so if you had placed the untared contents in a folder in /home it would be /home/<username>/foldername/firefox/firefox –P An easy way would be not to do it in a terminal but in say a launcher since you have to point it to the firefox script in Firefox folder you can then add –P on end. You can also have the exact "profilename" after the -P so Firefox will start with that Profile.


https://support.mozilla.org/en-US/kb/recovering-important-data-from-an-old-profile

https://support.mozilla.org/en-US/kb/back-and-restore-information-firefox-profiles

I would like you to try an experiment. Create a new profile. Then use it. At this time, do not change any settings or load add-ons. Are there problems? ------------------- '''https://support.mozilla.org/en-US/kb/profile-manager-create-and-remove-firefox-profiles''' '''Windows: 32-bit''' C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe -p '''64-bit''' C:\Program Files (x86)\Mozilla Firefox\firefox.exe -p '''Mac:''' Navigate to '''/Applications/Utilities.''' Open the Terminal application. In the Terminal application, enter the following: /Applications/Firefox.app/Contents/MacOS/firefox-bin -p '''Linux:''' In '''Terminal''' run: firefox –P For users who have one or more builds from mozilla.org this will not work. It would be best to have the full path so if you had placed the untared contents in a folder in /home it would be /home/<username>/foldername/firefox/firefox –P An easy way would be not to do it in a terminal but in say a launcher since you have to point it to the firefox script in Firefox folder you can then add –P on end. You can also have the exact "profilename" after the -P so Firefox will start with that Profile. ------------------ '''https://support.mozilla.org/en-US/kb/recovering-important-data-from-an-old-profile''' '''https://support.mozilla.org/en-US/kb/back-and-restore-information-firefox-profiles'''

Question owner

Everytime Firefox does updates I have problems with using my computer on line.. 3 updated automatically, and google was made my browser.. now my computer is taking 15 mins to go on line, and I am getting all kinds of error messages, like the attached below one, lots of yimg, etc.. I have been having to reset Firefox every other day.. for the last month. I just got this msg below trying open up your page here..

The connection was reset

The connection to the server was reset while the page was loading.

   The site could be temporarily unavailable or too busy. Try again in a few moments.
   If you are unable to load any pages, check your computer's network connection.
   If your computer or network is protected by a firewall or proxy, make sure that Firefox is permitted to access the Web.

All my connections are working good.. This is really bad.. firefox is not the same anymore.. C.W.

Everytime Firefox does updates I have problems with using my computer on line.. 3 updated automatically, and google was made my browser.. now my computer is taking 15 mins to go on line, and I am getting all kinds of error messages, like the attached below one, lots of yimg, etc.. I have been having to reset Firefox every other day.. for the last month. I just got this msg below trying open up your page here.. The connection was reset The connection to the server was reset while the page was loading. The site could be temporarily unavailable or too busy. Try again in a few moments. If you are unable to load any pages, check your computer's network connection. If your computer or network is protected by a firewall or proxy, make sure that Firefox is permitted to access the Web. All my connections are working good.. This is really bad.. firefox is not the same anymore.. C.W.

Modified by sigh

FredMcD
  • Top 10 Contributor
4246 solutions 59390 answers

I am curious, why did you remove the system details from your last post? I think it had the answer.

Some added toolbar and anti-virus add-ons are known to cause Firefox issues. Disable All of them.

I am curious, why did you remove the system details from your last post? I think it had the answer. Some added toolbar and anti-virus add-ons are known to cause Firefox issues. '''Disable All of them.'''

Question owner

Mark... you said I removed the system details.. I did not.. if they got removed, I didn't do anything that would have removed them.. interesting.. I'm sure there is a way to re-check and get a new set of current system details. I shut my computer off and restarted it, and it seems a little faster.. I do have IOBit installed on my computer.. and its possible that its blocking some of the web browsing.. I'm ready to clear everything off this computer and start fresh soon.. I had no problem whatsoever until all the updates with firefox about a month ago... And my computer works fast now, except when going on line, and it acts weird with some of the emails.. its slow at times when I open another email browser too.. I'm supposed to be using google as a browser search, but it seems to be always yahoo . It keeps going back to yahoo as the default browser.. And I seem to get the best results when I reset Firefox almost daily... and then it works better (not perfect, but better) Cyrus

Mark... you said I removed the system details.. I did not.. if they got removed, I didn't do anything that would have removed them.. interesting.. I'm sure there is a way to re-check and get a new set of current system details. I shut my computer off and restarted it, and it seems a little faster.. I do have IOBit installed on my computer.. and its possible that its blocking some of the web browsing.. I'm ready to clear everything off this computer and start fresh soon.. I had no problem whatsoever until all the updates with firefox about a month ago... And my computer works fast now, except when going on line, and it acts weird with some of the emails.. its slow at times when I open another email browser too.. I'm supposed to be using google as a browser search, but it seems to be always yahoo . It keeps going back to yahoo as the default browser.. And I seem to get the best results when I reset Firefox almost daily... and then it works better (not perfect, but better) Cyrus

Modified by sigh

FredMcD
  • Top 10 Contributor
4246 solutions 59390 answers

sigh said

Mark... you said I removed the system details

Who is Mark?

I'm supposed to be using google as a browser search, but it seems to be always yahoo . It keeps going back to yahoo as the default browser..

Look in your Add-ons Manager, and disable Yahoo anything. Then go into the computers programs folder and remove Yahoo anything.

Windows: C:\Program Files C:\Program Files (x86) Mac: Open the "Applications" folder. Linux: Check your user manual.


https://support.mozilla.org/en-US/kb/how-to-fix-preferences-wont-save

''sigh [[#answer-678866|said]]'' <blockquote> Mark... you said I removed the system details </blockquote> Who is Mark? <blockquote> I'm supposed to be using google as a browser search, but it seems to be always yahoo . It keeps going back to yahoo as the default browser.. </blockquote> Look in your Add-ons Manager, and disable Yahoo anything. Then go into the computers programs folder and remove Yahoo anything. '''Windows:''' C:\Program Files C:\Program Files (x86) '''Mac:''' Open the "Applications" folder. '''Linux:''' Check your user manual. ------------------------- '''https://support.mozilla.org/en-US/kb/how-to-fix-preferences-wont-save'''

Question owner

I just tried Internet Explorer, and MSN Hotmail, and my email, and searching the web works so fast.. The problem lies with Firefox.. And just now I got this msg when reading emails.. and the computer froze u for 20 mins.. and then I had to close firefox. I just signed in to report this..

I got this msg.. Warning: Unresponsive script Mozilla firefox (not responding) and then a window popped up with 3 choices: Continue - Debug Script - Stop Script

And I have a green spinning circle, and all controls are frozen, I cannot get anything to respond. Then after 20 mins, I see a msg: Windows is checking for a solution for this problem.. after 10 more mins.. I just shut down my computer by holding down the on/off button.

And then re-sign in.. and Firefox is acting weird and slow.. I just reset Firefox last night because it was so slow..

There is something very wrong with Firefox... IE works good.. I don't like it. I'm not getting anywhere with fixing this.. and I don't hear back from any tech support with any solutions.. Firefox worked good until this last month.. and it just doesn't work the same now.. I'll check out Chrome...

I just tried Internet Explorer, and MSN Hotmail, and my email, and searching the web works so fast.. The problem lies with Firefox.. And just now I got this msg when reading emails.. and the computer froze u for 20 mins.. and then I had to close firefox. I just signed in to report this.. I got this msg.. Warning: Unresponsive script Mozilla firefox (not responding) and then a window popped up with 3 choices: Continue - Debug Script - Stop Script And I have a green spinning circle, and all controls are frozen, I cannot get anything to respond. Then after 20 mins, I see a msg: Windows is checking for a solution for this problem.. after 10 more mins.. I just shut down my computer by holding down the on/off button. And then re-sign in.. and Firefox is acting weird and slow.. I just reset Firefox last night because it was so slow.. There is something very wrong with Firefox... IE works good.. I don't like it. I'm not getting anywhere with fixing this.. and I don't hear back from any tech support with any solutions.. Firefox worked good until this last month.. and it just doesn't work the same now.. I'll check out Chrome...
FredMcD
  • Top 10 Contributor
4246 solutions 59390 answers

Start Firefox in Safe Mode {web Link} by holding down the <Shift (Mac Options) > key, and then starting Firefox. Is the problem still there?


Start your Computer in safe mode with networking. Then start Firefox. Try Safe web sites.

Starting The Computer In Safe Mode;
Free Online Encyclopedia

Start '''[https://support.mozilla.org/en-US/kb/troubleshoot-firefox-issues-using-safe-mode Firefox in Safe Mode]''' {web Link} by holding down the '''<Shift ''(Mac Options)'' >''' key, and then starting Firefox. Is the problem still there? ------------------------- Start your '''Computer''' in safe mode with networking. Then start Firefox. Try '''Safe''' web sites. '''[http://encyclopedia2.thefreedictionary.com/Linux+Safe+Mode Starting The Computer In Safe Mode;<br>Free Online Encyclopedia]'''

Question owner

Now Firefox is saying on any email message as I'm reading it.. reached your first message.. (which isn't true it may be my 10th email msg) and then it takes me off that email and goes back to the top of my inbox list of msgs repeatedly..

Firefox is just not working anymore.. I downloaded Chrome, and it works good. The only solution to correcting Firefox is going to be to delete it from my computer..

Thankyou everyone that tried to help me out with this..  :)

Now Firefox is saying on any email message as I'm reading it.. reached your first message.. (which isn't true it may be my 10th email msg) and then it takes me off that email and goes back to the top of my inbox list of msgs repeatedly.. Firefox is just not working anymore.. I downloaded Chrome, and it works good. The only solution to correcting Firefox is going to be to delete it from my computer.. Thankyou everyone that tried to help me out with this.. :)

Modified by sigh

Question owner

Firefox improved alot after some new updates were installed.. Now pics I get in emails (not the attached file type, but just pic graphics, do not show up anymore.. I get this error message now instead..

The address wasn't understood

cid:007f01cefaae$b91de240$6AF51C37@UserPC

Firefox doesn't know how to open this address, because one of the following protocols (cid) isn't associated with any program or is not allowed in this context.

 You might need to install other software to open this address.

What is this all about.. yet with my cell phone the pics graphics all show up..


Also I am having trouble when sending an attachment in the mail with Norton virus adware attaching to my outgoing emails, which disables the email from being sent. I do not have Norton installed anywhere on my computer, yet it is attaching itself to emails as spam somehow.

I have McAfee, IoBit and MalwareBytes And none of these 3 are blocking my email with attachments.. I have this Norton attached on the right bottom corner of my email when sending an attachment only.. and this blocks my email being sent.. it comes back as undeliverable and as having an error and is blocking my attachment (any attachment)..

When I right click on this spam Norton icon , and look under properities.. this shows up:

GENERAL: SpecialOffers? VENDORid=YAHOO

Protocol:HYPERTEXT TRANSFER PROTOCOL

TYPE: COM/SpecialOffers File

Address: http://Buy.Norton.com/SpecialOffers?

(url) VENDORID=YAHOO

I would NEVER use Norton ever.. I had it on my old computer.. that was the last time for me... I do not see anything with Norton on my computer, and realize this is spam picked up with Firefox cookies or whatever.. I want this removed !

Any suggestions on either of these two questions, would be greatly appreciated. I prefer Firefox over Chrome, now that it is working so much better...

      Thankyou, Tommy
Firefox improved alot after some new updates were installed.. Now pics I get in emails (not the attached file type, but just pic graphics, do not show up anymore.. I get this error message now instead.. The address wasn't understood cid:007f01cefaae$b91de240$6AF51C37@UserPC Firefox doesn't know how to open this address, because one of the following protocols (cid) isn't associated with any program or is not allowed in this context. You might need to install other software to open this address. What is this all about.. yet with my cell phone the pics graphics all show up.. Also I am having trouble when sending an attachment in the mail with Norton virus adware attaching to my outgoing emails, which disables the email from being sent. I do not have Norton installed anywhere on my computer, yet it is attaching itself to emails as spam somehow. I have McAfee, IoBit and MalwareBytes And none of these 3 are blocking my email with attachments.. I have this Norton attached on the right bottom corner of my email when sending an attachment only.. and this blocks my email being sent.. it comes back as undeliverable and as having an error and is blocking my attachment (any attachment).. When I right click on this spam Norton icon , and look under properities.. this shows up: GENERAL: SpecialOffers? VENDORid=YAHOO Protocol:HYPERTEXT TRANSFER PROTOCOL TYPE: COM/SpecialOffers File Address: http://Buy.Norton.com/SpecialOffers? (url) VENDORID=YAHOO I would NEVER use Norton ever.. I had it on my old computer.. that was the last time for me... I do not see anything with Norton on my computer, and realize this is spam picked up with Firefox cookies or whatever.. I want this removed ! Any suggestions on either of these two questions, would be greatly appreciated. I prefer Firefox over Chrome, now that it is working so much better... Thankyou, Tommy

Modified by sigh

FredMcD
  • Top 10 Contributor
4246 solutions 59390 answers
Call and ask for help; https://support.norton.com '''[https://support.norton.com/sp/en/us/home/current/solutions/kb20080710133834EN_EndUserProfile_en_us Download and run the Norton Removal Tool to uninstall your Norton product]'''