次のタグが付けられた質問を表示: すべての質問を表示
  • 解決済み

WebGL

Using Windows 10 22H2 and Firefox 122.0.1 Yesterday I had no problem opening the map on purpleair.com. Today I can't. Get error: Error: Failed to initialize WebGL … (続きを読む)

Using Windows 10 22H2 and Firefox 122.0.1 Yesterday I had no problem opening the map on purpleair.com. Today I can't. Get error:

Error: Failed to initialize WebGL

TypeError: DE is undefined.

But I can open this same website map in Google Chrome browser with no problem. What changed in Firefox and how do I fix it. And why do I need to fix it, since it all works fine in Chrome

Thanks a bunch,

Mike

1 週間前 に Mike Marshall が質問

1 週間前 に Mike Marshall が回答

  • 解決済み

Google pages (Gmail, YouTube, etc.) won't load if I am using VPN (PIA)

I am using Firefox with the uBlock Origin and Cookie AutoDelete extensions enabled. When I try and load Gmail or any other Google site, I get a blank page and nothing loa… (続きを読む)

I am using Firefox with the uBlock Origin and Cookie AutoDelete extensions enabled. When I try and load Gmail or any other Google site, I get a blank page and nothing loads at all. This only occurs when my VPN is on (I use Private Internet Access). However, even with the VPN on, Chrome will still load those sites. Disabling the VPN means that the sites load normally.

My guess is it might be some sort of privacy setting in Firefox, but I don't understand what it could be. The only thing that breaks/fixes the sites is connecting and disconnecting the VPN, irrespective of which country I try and connect from.

1 週間前 に Minimal Gravitas が質問

1 週間前 に Minimal Gravitas が回答

  • 解決済み

Youtube services restricted?

Hello, For whatever reason, I can't view Youtube livestreams or movies, and the quality on regular videos is limited to 360p only (with some offering the upgrade to 720p … (続きを読む)

Hello, For whatever reason, I can't view Youtube livestreams or movies, and the quality on regular videos is limited to 360p only (with some offering the upgrade to 720p - though this often causes the video player to freeze). I've tried disabling my adblocker, my other various plugins, even opening the blocked content in a private window or troubleshooting mode - still no dice. Is this yet another one of Youtube's anti-firefox tricks? is there any way to fix/bypass this?

3 週間前 に bb98baitv2 が質問

1 週間前 に bb98baitv2 が回答

  • 解決済み

Firefox always sets address to https

I assume that it's the same problem as this: https://support.mozilla.org/en-US/questions/1388431 but there is no solution. https only mode is not active browser.fixup.a… (続きを読む)

I assume that it's the same problem as this: https://support.mozilla.org/en-US/questions/1388431 but there is no solution.

https only mode is not active

browser.fixup.alternate.protocol is set to http from https browser.urlbar.autoFill is set to false

Nothing helped.

I get that this default makes sense but since so many local tools don't use http there should be at least 1 working option to disable this behavior at least for certain sites.

1 週間前 に danielw90.dw+firefox が質問

1 週間前 に Terry が回答

  • 解決済み

first direct login

Hi there, I saw a similar problem and tried everything there (Cache/Cookies etc.) but I still have this problem: When I access firstdirect.com I get the page loaded but … (続きを読む)

Hi there, I saw a similar problem and tried everything there (Cache/Cookies etc.) but I still have this problem:

When I access firstdirect.com I get the page loaded but none of the buttons work? All the headings and the Online Banking link are dead.

I tried Troubleshooting mode and lo and behold, it worked, and now it's OK, but.... I use In Private browsing for Finance stuff and this is where I can't get it to work???

Once I got the login page (in normal browsing) I copied the URL, pasted it into the Private tab and it worked perfectly, so t looks like the problem is somewhere in the www.firstdirect.com welcome page?

Tried Edge and that worked too and First Direct are unaware of any login problems, so any ideas please?

I'm baffled! Thanks all, Chris.

2 週間前 に eggcf が質問

2 週間前 に zeroknight が回答

  • 解決済み

Roblox website Shattered.

The layout on the Roblox website, https://www.roblox.com Has appeared to break, I've seen the website on Google chrome and Microsoft Edge and it's good to go. I am not aw… (続きを読む)

The layout on the Roblox website, https://www.roblox.com Has appeared to break, I've seen the website on Google chrome and Microsoft Edge and it's good to go. I am not aware as to how this has happened. I have disabled every Addon I have, This issue is not caused by the Addons I have installed.

CTRL + F5 has Fixed My Issue! Thank You cor-el!

2 週間前 に aombi が質問

2 週間前 に cor-el が回答

  • 解決済み

a site does not display properly

A friend has passed away and I cannot access her obituary page. I could for a couple of days but I can't any more. Is this a problem with the FF latest upgrade? The pag… (続きを読む)

A friend has passed away and I cannot access her obituary page. I could for a couple of days but I can't any more. Is this a problem with the FF latest upgrade? The page is [link removed by moderator]

I do not want her obituary page made public on a forum in case it causes inappropriate comments.

I have just discovered the page works ok on Chrome so I will use that for now, but I am reporting the problem to try and help you. I am using latest version of Firefox.

I have added a screen snip of the part-loaded page.

I just followed the button below about extra troubleshooting information and lost all the information I had typed into this box, which irritates me as well.

Have a look please and let me know, thanks.

Oldjon

2 週間前 に Oldjon が質問

2 週間前 に cor-el が回答

  • 解決済み

Youtube doesnt work

For the last few weeks ive been having difficulties with youtube, at first it was only the comment section that would load forever without stopping, but lately when ive d… (続きを読む)

For the last few weeks ive been having difficulties with youtube, at first it was only the comment section that would load forever without stopping, but lately when ive decided to sit down andtry and solve this, i noticed that i cant access my account nor any notifications either. And even if i type in my name and go into my account manually, there are no links nor any menues available, everything is black except the videos.

I cant even sort the videos to the "latest upload" without the page start loading forever without stopping. I can access everything with other browsers though, OperaGX, but thats not my main browser, so i dont want to switch over to Opera whenever i want to use youtube.

Does anyone else have the same problem? And what do i need to do to fix this? (I cant even find a way to contact the support to get help nowadays for some reason..)

2 週間前 に MrTrixer が質問

2 週間前 に zeroknight が回答

  • 解決済み

I can't access Goodnotes Web if I try to login via iCloud

This is a problem that I have since months, still unresolved. If I try using a different browser (like Brave) it works, so it's a Firefox issue or Apple issue with Firefo… (続きを読む)

This is a problem that I have since months, still unresolved. If I try using a different browser (like Brave) it works, so it's a Firefox issue or Apple issue with Firefox.

Basically if I go to https://web.goodnotes.com/login and I login via iCloud, a window opens up which asks me iCloud email and password, then it asks me for the sms code received, then I put it and then I get a BLANK page (the image that I uploaded) with in up right corner "Login performed as my name". And then nothing happens. But instead with Brave it opens up the Apple authorization to accept the Browser and then I finally can enter in Goodnotes web. With Firefox I'm stuck in that blank white page.

Since it's an issue that I have since months, I think I should report this and here I am.

3 週間前 に a.geno が質問

3 週間前 に cor-el が回答

  • 解決済み
  • ロック
  • アーカイブに保管済み

Firefox searching instead of dns resolving internal websites

I have multiple internal websites, which all follow the pattern of [site.one.two] which resolves fine using the internal DNS server i have configured by going to https://… (続きを読む)

I have multiple internal websites, which all follow the pattern of [site.one.two] which resolves fine using the internal DNS server i have configured by going to https://site.one.two and through other programs via site.one.two, and all the [one.two] suffixes are blacklisted from being resolved with DoH in firefox, but it still forces a web-search, even with searching from address bar being turned off, instead of resolving through my local DNS server (local server resolves local domain suffixes, anything else gets resolved through cloudflare DNS). I haven't found a fix in any other forums, and there are enough unique internal addresses that manually adding each and [every site.one.two] as an exception would be something i would like to avoid. Is there any way to tell firefox to resolve through DNS first for addresses or domain suffixes?

6 か月前 に sydmackintosh が質問

6 か月前 に jscher2000 - Support Volunteer が回答

  • 解決済み

Google docs paste keyboard shortcut doesn't work

I am on Firefox v122.0 Google docs paste functionality doesn't work when using Cmd + v. This is happening only for Google docs. Same doc works perfectly fine on Chrome. I… (続きを読む)

I am on Firefox v122.0 Google docs paste functionality doesn't work when using Cmd + v. This is happening only for Google docs. Same doc works perfectly fine on Chrome. I also tried running Firefox in troubleshoot mode with same results. Should I just give up on trying to make Firefox work with Google products.

2 週間前 に Jithin が質問

2 週間前 に jonzn4SUSE が回答

  • 解決済み

Firefox 122 Linux Tumbleweed

Firefox 122 can't display at least one site I found today. www.dominos.ca. Only part of the page loads many elements are missing. I have disabled all extensions and the p… (続きを読む)

Firefox 122 can't display at least one site I found today. www.dominos.ca. Only part of the page loads many elements are missing. I have disabled all extensions and the problem still exists. This page never gave me problems before this latest Firefox.

2 週間前 に mccfrank が質問

2 週間前 に jonzn4SUSE が回答

  • 解決済み

characters are displayed incorrectly on some webpages

I am on arch linux running wayland, and whenever I visit some webpages (example reddit, github) some character are displayed incorrectly: spaces are incredibly large and … (続きを読む)

I am on arch linux running wayland, and whenever I visit some webpages (example reddit, github) some character are displayed incorrectly: spaces are incredibly large and numbers appear as . or , or other random punctuation or don't appear at all

examples in uploaded images

3 週間前 に Dario48true が質問

3 週間前 に zeroknight が回答

  • 解決済み

picture-in-picture instagram

picture-in-picture for videos on the normal instagram feed and posts. It worked last week, it doesn't work now. The little black square doesn't show up on hover anymore, … (続きを読む)

picture-in-picture for videos on the normal instagram feed and posts. It worked last week, it doesn't work now. The little black square doesn't show up on hover anymore, I can't right click at all on videos now.

3 週間前 に ita.kyller3030.adrian が質問

3 週間前 に cor-el が回答

  • 解決済み

certain website I use now goes blank after loading

for years I use cbs6wrgb in albany for news, as of recently when I go to this site it loads the page and then goes blank. No error message I can access this site on other… (続きを読む)

for years I use cbs6wrgb in albany for news, as of recently when I go to this site it loads the page and then goes blank. No error message I can access this site on other browsers

4 週間前 に Peter Nightingale が質問

3 週間前 に zeroknight が回答

  • 解決済み

Firefox displays white area below the footer bar on certain webpages, whereas other browsers do not

I set up a website for my wife a while ago. Most recently we noticed that some (not all) of our pages are not shown correctly when we use Firefox as browser. Specificall… (続きを読む)

I set up a website for my wife a while ago. Most recently we noticed that some (not all) of our pages are not shown correctly when we use Firefox as browser. Specifically, when you open a webpage and scroll down as far as you can, there is a certain white area at the very bottom visible, below the footer. Now, if you wait a small amount of time, then scroll a little up and down again, the white border is not longer there and the page appears as it should.

Example pages for this behavior are: https://praxis-weinhold-schattentherapie.eu/entspannung/ https://praxis-weinhold-schattentherapie.eu/praxis/ https://praxis-weinhold-schattentherapie.eu/ueber-mich/

It is not happening e.g. with: https://praxis-weinhold-schattentherapie.eu/unterkuenfte-und-impressionen/ https://praxis-weinhold-schattentherapie.eu/angebote-und-kontakt/ Example screenshots are attached.

This strange behavior cannot be recognized with other browsers, we tried Chrome as well as Edge. Many thanks in advance for any ideas on how to adress this! Best regards Carsten

4 週間前 に Carsten Weinhold が質問

3 週間前 に Carsten Weinhold が回答

  • 解決済み

I cannot log in to websites using Firefox

Firefox is my default browser, but it does not allow me to log in to specific websites. For example, ihg.com, when I click the sign in button nothing happens, I just have… (続きを読む)

Firefox is my default browser, but it does not allow me to log in to specific websites. For example, ihg.com, when I click the sign in button nothing happens, I just have a little note at the bottom left "javascript:void(0);" Another example, dutchcrafters.com , when I click Log in with Gmail, nothing happens.

I have tried removing all the content blocking extensions (privacy badgers, ublock origin, etc.), did not fix it. I have tried a firefox refresh, did not fix it. I have tried uninstalling and reinstalling firefox with several device restarts, did not fix it.

I know this must be a firefox specific problem because microsoft edge work perfectly for both of these examples. Any other suggestions to fix this firefox issue?

4 週間前 に James Lin が質問

4 週間前 に cor-el が回答

  • 解決済み

Access to my banking site td.com no longer works with latest version

I can no longer access my online banking at td.com - the server returns the following message: "Bad Request - Your browser sent a request that this server could not under… (続きを読む)

I can no longer access my online banking at td.com - the server returns the following message: "Bad Request - Your browser sent a request that this server could not understand. Size of a request header field exceeds server limit.

The online banking works normally with Safari. Please help me fix this quickly.

Thank you.

4 週間前 に brian321 が質問

4 週間前 に brian321 が回答