Mozilla サポートの検索

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

このスレッドはアーカイブに保管されました。 必要であれば新たに質問してください。

Miért van, hogy egy bizonyos (router) webes felület)hibásan jelenik meg Firefox alatt?

  • 2 件の返信
  • 1 人がこの問題に困っています
  • 2 回表示
  • 最後の返信者: Balázs Meskó

more options

Firefox Quantum 67.0.1-en a routerem (Ubiquiti Edge Max) webes felülete hibásan jelenik meg. A felső 1/3 hiányzik....alul meg 1/3 fehér üres rész van. Az az érdekes, hogy HA növelem a nagyítást akkor 300%-nál előbukkannak a hiányzó részek, de értelemszerűen már összevissza törve. Ezen nagyítás alatt..le egészen a minimum 30%-ig hiányzik. Chrome alatt tökéletes. Próbáltam: -rókás téma kikapcsolást -gyorsítótár törlést -nagyítás módosítást (valami itt kergülhetett meg) -süti törlés Más weboldalon/webes felületen nincs gondom.

Előre is köszi a segítséget. Szabolcs

Firefox Quantum 67.0.1-en a routerem (Ubiquiti Edge Max) webes felülete hibásan jelenik meg. A felső 1/3 hiányzik....alul meg 1/3 fehér üres rész van. Az az érdekes, hogy HA növelem a nagyítást akkor 300%-nál előbukkannak a hiányzó részek, de értelemszerűen már összevissza törve. Ezen nagyítás alatt..le egészen a minimum 30%-ig hiányzik. Chrome alatt tökéletes. Próbáltam: -rókás téma kikapcsolást -gyorsítótár törlést -nagyítás módosítást (valami itt kergülhetett meg) -süti törlés Más weboldalon/webes felületen nincs gondom. Előre is köszi a segítséget. Szabolcs
添付されたスクリーンショット

すべての返信 (2)

more options

300%-nál megjelennek a fülek...de itt már szét van esve.

more options

Szia! Ez alapján nem tudom megmondani, hogy mi lehet a baj. Ha tudod, akkor mentsd le a teljest oldalt, és töltsd fel egy ZIP fájlba ide, akkor meg tudom nézni. Mindenesetre szinte biztosan a gyártónál kell kopogtatni a hiba miatt.