Menampilkan pertanyaan yang diberi tag: Ajukan pertanyaan

Problem with my bank 2FA and firefox

Am using FF 109.01 (64) and the latest Windows 10 (64) ver. I uses their Virus program. With my bank security settings I have check marked to not use 2FA Bank home page … (baca lebih lanjut)

Am using FF 109.01 (64) and the latest Windows 10 (64) ver. I uses their Virus program.

With my bank security settings I have check marked to not use 2FA Bank home page asks for a security code anyway.

This has happened to me months ago and all of a sudden everything was OK. ... and now it has happened again. When I use Edge, Bank home page does not ask for a security code. This is the way I would like FF to perform.

I have phoned the Bank IT Help desk and they are bafflled. They had me try a bunch of acrobats but nothing works.

Obviously there is something in FF to tweak. I am using

I have searched and searched on internet, but no solution. I have used FF since it was a baby, and I want to stick with it. Thanks

Asked by tsb 7 jam yang lalu

Last reply by tsb 22 menit yang lalu

Unable to access many sites, which I could previously

I have that issue also it shows up anytime I try PNC.com or my health care insurance. The workaround is using Firefox's private window. I removed my saved login and dump… (baca lebih lanjut)

I have that issue also it shows up anytime I try PNC.com or my health care insurance. The workaround is using Firefox's private window. I removed my saved login and dumped my data, cookies, site data, and cache but that didn't help. That has been a pain restoring other sites I had saved, but that's another story.

  See image for error message.

Gerry

Asked by Gerry58 2 hari yang lalu

Last reply by Gerry58 1 jam yang lalu

google login

I use my regular gmail account in Firefox and Firefox is my default browser. Chrome pops up a login screen to allow me to sign into my school account or my regular accoun… (baca lebih lanjut)

I use my regular gmail account in Firefox and Firefox is my default browser. Chrome pops up a login screen to allow me to sign into my school account or my regular account.

On Firefox when I go to google and click the login button, it takes me to my school login screen. How do I reset it to use my regular gmail account. My school uses gmail.

Can Firefox ask for the correct account when there are multiple accounts?

Asked by Gary in Tucson 2 jam yang lalu

Can't open stack overflow

At some point firefox became unable to reliably open stackoverflow.com In network it says "Receiving data" and then nothing really happens Works fine in other browsers I … (baca lebih lanjut)

At some point firefox became unable to reliably open stackoverflow.com In network it says "Receiving data" and then nothing really happens Works fine in other browsers I reinstalled, but it still didn't help

Asked by zhenya8915 2 jam yang lalu

YouTube Wont Play In Private Window

Firefox 103.0.2 (64 bit) doesn't play YouTube videso in Private Window. The same videso play in s statdrad new window. Try: https://www.youtube.com/watch?v=0fiVciCs8zU wh… (baca lebih lanjut)

Firefox 103.0.2 (64 bit) doesn't play YouTube videso in Private Window. The same videso play in s statdrad new window. Try: https://www.youtube.com/watch?v=0fiVciCs8zU which ironically won't play in private! Every time you press the play button you get about half a second of play before pausing. In standard mode it plays just fine.

Asked by Les 2 bulan yang lalu

Last reply by Les 3 jam yang lalu

Funky/Corrupted bookmarks? - Involves Linux and Firefox Sync

Hi folks. Currently I am using Firefox Sync to sync my bookmarks between an andriod, Linux laptop and Linux desktop. At times I have difficulty relocating a bookmark to a… (baca lebih lanjut)

Hi folks. Currently I am using Firefox Sync to sync my bookmarks between an andriod, Linux laptop and Linux desktop. At times I have difficulty relocating a bookmark to a given position on my desktop or laptop, but my biggest problem centers around bookmarks that I relocate in a different place in the "Unsorted" folder or to a different folder not always appearing in the new position on the other machines. In an attempt to troubleshoot this further I went to my Linux desktop, signed out of FF sync, backed up my 2000+ bookmarks, exported my bookmarks (both to local directories), exited firefox and then renamed the places.sqlite. When I then attempted to restore from json file and when I input bookmarks from the html file I saw all my bookmark directories recreated but all my files were dumped into the "Unsorted Bookmarks" folder. I finally had to put the places.sqlite file back in place in order to continue working, however, my original problems remains. When I attempt to verify the places database I get the following, but clearly something is out of whack. How best can I create a cleaner bookmarks database?


> Task: checkIntegrity + The places.sqlite database is sane + The favicons.sqlite database is sane > Task: invalidateCaches + The caches have been invalidated > Task: checkCoherence + The database is coherent > Task: expire + Database cleaned up > Task: originFrecencyStats + Recalculated origin frecency stats > Task: vacuum + Initial database size is 5120KiB + The database has been vacuumed + Final database size is 5120KiB > Task: stats + Places.sqlite size is 5120KiB + Favicons.sqlite size is 13600KiB + pragma_user_version is 69 + pragma_page_size is 32768 + pragma_cache_size is -2048 + pragma_journal_mode is wal + pragma_synchronous is 1 + History can store a maximum of 74615 unique pages + Table moz_origins has 1722 records + Table moz_places has 4244 records + Table moz_historyvisits has 4542 records + Table moz_inputhistory has 3 records + Table moz_bookmarks has 2039 records + Table moz_bookmarks_deleted has 0 records + Table moz_keywords has 0 records + Table sqlite_sequence has 1 records + Table moz_anno_attributes has 2 records + Table moz_annos has 6 records + Table moz_items_annos has 0 records + Table moz_meta has 6 records + Table moz_places_metadata has 0 records + Table moz_places_metadata_search_queries has 0 records + Table moz_places_metadata_snapshots has 0 records + Table moz_places_metadata_snapshots_extra has 0 records + Table moz_places_metadata_snapshots_groups has 0 records + Table moz_places_metadata_groups_to_snapshots has 0 records + Table moz_session_metadata has 0 records + Table moz_session_to_places has 0 records + Table moz_previews_tombstones has 0 records + Table sqlite_stat1 has 16 records + Pages sequentiality: 60.3 + sqlite_schema: 32KiB (0.8%), 30.4% eff. + moz_inputhistory: 32KiB (0.8%), 0.3% eff. + sqlite_autoindex_moz_inputhistory_1: 32KiB (0.8%), 0.2% eff. + moz_bookmarks_deleted: 32KiB (0.8%), 0% eff. + sqlite_autoindex_moz_bookmarks_deleted_1: 32KiB (0.8%), 0% eff. + moz_keywords: 32KiB (0.8%), 0% eff. + sqlite_autoindex_moz_keywords_1: 32KiB (0.8%), 0% eff. + sqlite_sequence: 32KiB (0.8%), 0.1% eff. + moz_anno_attributes: 32KiB (0.8%), 0.2% eff. + sqlite_autoindex_moz_anno_attributes_1: 32KiB (0.8%), 0.2% eff. + moz_annos: 32KiB (0.8%), 1.8% eff. + moz_items_annos: 32KiB (0.8%), 0% eff. + moz_meta: 32KiB (0.8%), 1% eff. + moz_places_metadata: 32KiB (0.8%), 0% eff. + moz_places_metadata_search_queries: 32KiB (0.8%), 0% eff. + sqlite_autoindex_moz_places_metadata_search_queries_1: 32KiB (0.8%), 0% eff. + moz_places_metadata_snapshots: 32KiB (0.8%), 0% eff. + moz_places_metadata_snapshots_extra: 32KiB (0.8%), 0% eff. + moz_places_metadata_snapshots_groups: 32KiB (0.8%), 0% eff. + moz_places_metadata_groups_to_snapshots: 32KiB (0.8%), 0% eff. + moz_session_metadata: 32KiB (0.8%), 0% eff. + sqlite_autoindex_moz_session_metadata_1: 32KiB (0.8%), 0% eff. + moz_session_to_places: 32KiB (0.8%), 0% eff. + moz_previews_tombstones: 32KiB (0.8%), 0% eff. + sqlite_stat1: 32KiB (0.8%), 2.7% eff. + moz_bookmarks_itemindex: 32KiB (0.8%), 67.7% eff. + moz_bookmarks_parentindex: 32KiB (0.8%), 73.6% eff. + moz_bookmarks_dateaddedindex: 32KiB (0.8%), 99.5% eff. + moz_keywords_placepostdata_uniqueindex: 32KiB (0.8%), 0% eff. + moz_annos_placeattributeindex: 32KiB (0.8%), 0.2% eff. + moz_items_annos_itemattributeindex: 32KiB (0.8%), 0% eff. + moz_places_metadata_placecreated_uniqueindex: 32KiB (0.8%), 0% eff. + moz_places_metadata_referrerindex: 32KiB (0.8%), 0% eff. + moz_places_metadata_snapshots_pinnedindex: 32KiB (0.8%), 0% eff. + moz_places_metadata_snapshots_extra_typeindex: 32KiB (0.8%), 0% eff. + moz_origins: 96KiB (2.3%), 63.8% eff. + sqlite_autoindex_moz_origins_1: 96KiB (2.3%), 59.5% eff. + moz_places_url_hashindex: 96KiB (2.3%), 60.4% eff. + moz_places_visitcount: 96KiB (2.3%), 34.7% eff. + moz_places_frecencyindex: 96KiB (2.3%), 40% eff. + moz_places_originidindex: 96KiB (2.3%), 42.2% eff. + moz_historyvisits_fromindex: 96KiB (2.3%), 41.3% eff. + moz_bookmarks_itemlastmodifiedindex: 96KiB (2.3%), 39.1% eff. + moz_bookmarks_guid_uniqueindex: 96KiB (2.3%), 41.5% eff. + moz_places_lastvisitdateindex: 128KiB (3%), 51.3% eff. + moz_places_guid_uniqueindex: 128KiB (3%), 64.7% eff. + moz_historyvisits_placedateindex: 128KiB (3%), 65.7% eff. + moz_historyvisits_dateindex: 128KiB (3%), 55.4% eff. + moz_historyvisits: 160KiB (3.8%), 71.4% eff. + moz_places_hostindex: 160KiB (3.8%), 66.4% eff. + moz_bookmarks: 256KiB (6.1%), 81% eff. + moz_places: 1152KiB (27.3%), 96.1% eff. > Task: _refreshUI


So, any ideas how I can move forward and get my bookmarks working between between all my machines?

Thanks very much for your time, John C

Asked by thehikingfool 3 jam yang lalu

Firefox no longer plays ESPN+ content. No problem with Safari

Up until 2 weeks ago, all ESPN+ and ESPN3 content played on my Mac. It no longer does. When clicking on the start button the screen goes to black, the title of the conten… (baca lebih lanjut)

Up until 2 weeks ago, all ESPN+ and ESPN3 content played on my Mac. It no longer does. When clicking on the start button the screen goes to black, the title of the content appears, but no video. Firefox 109.0.1 MacOS 10.12.6 Content plays as expected with Safari

Asked by bep9 4 jam yang lalu

Firefox takes ~1 minute to load pages after window appears. (Again)

Whenever I open Firefox, the window will appear shortly after, but it will take around a minute for websites to load. This applies to both tabs from older sessions and … (baca lebih lanjut)

Whenever I open Firefox, the window will appear shortly after, but it will take around a minute for websites to load.

  • This applies to both tabs from older sessions and opening new tabs.
  • It doesn't matter whether I've just booted up, or if I've been running for half an hour.
  • I've tried disabling all extensions, but that hasn't fixed anything.
  • This doesn't happen when running Firefox on Windows 10
  • I've tried both the system package and mozilla.org version

I am running Linux Mint 21.1 Cinnamon on my Gaming Laptop. Specs shouldn't be an issue. Am happy to share any system info necessary. ANY HELP WOULD BE MUCH APPRECIATED!

Asked by logangbentley 1 hari yang lalu

Last reply by logangbentley 5 jam yang lalu

tel: links not functioning in FF browser.

This is a very recent issue for me. A couple of days ago "tel:" links stopped functioning. I click on a callable link and nothing happens. I checked default applications,… (baca lebih lanjut)

This is a very recent issue for me. A couple of days ago "tel:" links stopped functioning. I click on a callable link and nothing happens. I checked default applications, and tel: isn't even listed there. The first time it happened there was a dialogue box asking me what application to use, but after that nothing opened at all. I build and monitor websites, so I'm constantly checking these links for functionality.

Asked by mike598 6 hari yang lalu

Last reply by mike598 6 jam yang lalu

constant crashes

firefox 109 is constantly crashing, sometimes costing meexpenses. I have submitted over 50 crashes in the past month, aand have heard nor seen any response from firefox. … (baca lebih lanjut)

firefox 109 is constantly crashing, sometimes costing meexpenses. I have submitted over 50 crashes in the past month, aand have heard nor seen any response from firefox.

How can I rectify this without reinstalling firefox, which by the way was more trouble than it was worth, as it didn't fix the crashes , but did manage to clear my bookmark menus, which was a complete pain in the arse. any help will be greatly received - if it works

Asked by tappajabba 22 jam yang lalu

Last reply by tappajabba 7 jam yang lalu

No links on SEB.se (windows 11)

Hi I only have this problem on https://seb.se/ and it worked on my old computer with windows 10, it also works with Edge. It seems Firefox does not recognize links on tha… (baca lebih lanjut)

Hi

I only have this problem on https://seb.se/ and it worked on my old computer with windows 10, it also works with Edge.

It seems Firefox does not recognize links on that site. Nothing can be clicked and the pointer does not change when hovering a link.

Asked by lidden 7 jam yang lalu

One site (chicagotribune.com) displays for one second, then clears to all white

This has been going on for some time. One site (https://www.chicagotribune.com/) displays for a single second, then clears to all white. I've tried disabling extensions… (baca lebih lanjut)

This has been going on for some time. One site (https://www.chicagotribune.com/) displays for a single second, then clears to all white. I've tried disabling extensions and the Troubleshoot Mode, without any difference.

I am using MacOS 10.14.6 and Firefox 99.0.1. (Yes, I know there is a newer FF version, but the last time I tried to update all my bookmarks vanished.)

THANKS! Kevin Killion

Asked by KevinKillion 8 jam yang lalu

Credit Card Website

The website https://login.fidelityrewards.com/onlineCard/login.do does not work with Firefox, but works with MS Edge or Google Chrome. No error is displayed. Why is this … (baca lebih lanjut)

The website https://login.fidelityrewards.com/onlineCard/login.do does not work with Firefox, but works with MS Edge or Google Chrome. No error is displayed. Why is this website not working?

Asked by elisegev3 8 jam yang lalu

109 freezes on Raspberry Pi 4

From version 109 64 bit needs hardware acceleration disabled on Raspberry Pi 4 to be able play .mp4 files, most video sites, such as Rumble and also Google Maps. If enabl… (baca lebih lanjut)

From version 109 64 bit needs hardware acceleration disabled on Raspberry Pi 4 to be able play .mp4 files, most video sites, such as Rumble and also Google Maps. If enabled, Firefox freezes/hangs, requiring to be closed via panel tab.

Asked by ThaiHoliday 1 hari yang lalu

Last reply by ThaiHoliday 9 jam yang lalu

"Manage bookmarks" doesn't bring up the "Manage bookmarks" window

Until recently, when I press Ctrl+B, I get a bar at the top of the browser containing a link "Manage bookmarks". I can click the link to bring up the "Manage bookmarks" … (baca lebih lanjut)

Until recently, when I press Ctrl+B, I get a bar at the top of the browser containing a link "Manage bookmarks". I can click the link to bring up the "Manage bookmarks" window.

That's not as convenient as the older behaviour wherein the "Manage bookmarks" window appears immediately when I press Ctrl+B, and it also consumes about half a centimetre of space across the entire width of the browser window (which is a lot with Firefox window maximized). I find also that the need to move the pointer to the link and click it interrupts flow, which is why people use hot keys like Ctrl+B. However, at least the "Manage bookmarks" link worked.

As of approximately a few days ago, clicking the "Manage bookmarks" link does nothing. It does not bring up the "Manage bookmarks" window. Neither does Shift-clicking the link, Ctrl-clicking, or Shift+Ctrl-clicking. I think it must be something about the most recent update. I'm on version 109.0.1 (64-bit) and I'm on Windows 10.

Does anyone else see this? How can I get the "Manage bookmarks" link to work?

Asked by FoxyFirey 9 jam yang lalu

Last reply by FoxyFirey 9 jam yang lalu

My outlook.live.com does not open.

The tab at the top of the screen looks like it is open but the page is blank. If I use Firefox incognito or Edge browsers my hotmail opens as normal but not on a regular … (baca lebih lanjut)

The tab at the top of the screen looks like it is open but the page is blank. If I use Firefox incognito or Edge browsers my hotmail opens as normal but not on a regular Firefox browser tab. I have cleared cache and cookies, no help there. Also, in the past two days all of my sign-ins needed to be entered (before clearing cache/cookies) and websites like weather had changed from F to C.

Asked by bjhiebert 9 jam yang lalu

Video does not play audio when I try to watch videos through duck duck go

I have tried watching videos through chrome and other browsers by searching something via duck duck go and watching that video on duck duck go, and it works on other brow… (baca lebih lanjut)

I have tried watching videos through chrome and other browsers by searching something via duck duck go and watching that video on duck duck go, and it works on other browser so it must be specific to firefox.

Whenever I try to watch a video, in the drop down bar firefox select to mute audio for some reason. I then select 'allow audio and video' and refresh the page but the video is still muted for some reason. This also happens when I try to use other video sites. This has only started to happen recently in the past two days (and yes I am updated to the latest version of firefox).

Asked by bluejumper.2914 3 hari yang lalu

Last reply by bluejumper.2914 10 jam yang lalu

Constant Tab crashes on 109.0 (Flatpak or Fedora RPM) when loading bigger contents

I tried the RPM and Flatpak Firefox, both in the newest version give me crashes when Loading Youtube, Invidious, Stud.IP, Nextcloud and more "bigger" sites. It seems like… (baca lebih lanjut)

I tried the RPM and Flatpak Firefox, both in the newest version give me crashes when Loading Youtube, Invidious, Stud.IP, Nextcloud and more "bigger" sites.

It seems like an OOM error, but I have way enough RAM, 4GB/12GB used.

I tried the Flatpak and the RPM Version.

I tried troubleshooting mode.

I used the Arkenfox user.js on both installs.

Journalctl logs:

https://cloud.uol.de/s/ENY9Dkg7zgQKZZt

https://cloud.uol.de/s/9AyGAibGBnLqG3Y

Operating System: Fedora Linux 37 KDE Plasma Version: 5.26.5 KDE Frameworks Version: 5.102.0 Qt Version: 5.15.8 Kernel Version: 6.1.8-200.fc37.x86_64 (64-bit) Graphics Platform: Wayland Memory: 11.4 GiB of RAM Graphics Processor: Mesa Intel® HD Graphics 4000

Asked by Person 2 hari yang lalu

Last reply by Person 13 jam yang lalu