Join the AMA (Ask Me Anything) with Firefox leadership team to talk about Firefox priorities in 2024. Mark your calendar! Thursday, June 13, 17:00 - 19:00 UTC.

Mozilla Support में खोजें

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Firefox v30 Privacy settings: Use customs settings are not saved

  • 3 प्रत्युत्तर
  • 8
  • 21 views
  • के द्वारा अंतिम प्रतियुतर Diego Victor

more options

After changing privacy settings to

-> Use custom settings for history [X] Always use private browsing mode

    [_] Remember my browsing and download history
    [_] Remember search and form history
    [X] Accept cookies from sites
         Accept third-party cookies:  [Always]
         Keep until:  [I close Firefox ]

When exiting Firefox and relaunching it, this settings is gone. and 'reset to [Remember history]

Any suggestions as to how to solve this?

Thanks =

After changing privacy settings to -> Use custom settings for history [X] Always use private browsing mode [_] Remember my browsing and download history [_] Remember search and form history [X] Accept cookies from sites Accept third-party cookies: [Always] Keep until: [I close Firefox ] When exiting Firefox and relaunching it, this settings is gone. and 'reset to [Remember history] Any suggestions as to how to solve this? Thanks =

All Replies (3)

more options

Hello,

Try reset or create a new profile:

more options

Sorry, to reset firefox will require me to install a number of plug-ins. All my settings were lost. Luckely I created a backup using MozBackup.exe. Some add-ons can easily be re-installed, but what about stuff like Acrobat PDF creator and Norton Vulnerability Protection. I think those add-ons are installed when an application is installed, so it would require me to re-install such applicatons.

Preferences not saved: nothing is write protected.

Deep sigh... =

more options

Did you check if you have a user.js file or try rename or delete the prefs.js file?

Do you have the installer? Dont they have the repair option?