Where did you install Firefox from? Help Mozilla uncover 3rd party websites that offer problematic Firefox installation by taking part in our campaign. There will be swag, and you'll be featured in our blog if you manage to report at least 10 valid reports!

Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Cuireadh an snáithe seo sa chartlann. Cuir ceist nua má tá cabhair uait.

Suddenly certain pages aren't loading!!

  • 8 bhfreagra
  • 1 leis an bhfadhb seo
  • 3 views
  • Freagra is déanaí ó Kathleen Czuba

more options

I'm using Windows 10 and Firefox 110.0. I've refreshed, uninstalled, reinstalled, cleared cookies, cleared cache, used safe mode in Firefox; scanned for viruses; and tried other things the last two days to solve my problem without any success. The problem is recent! All of a sudden I have a couple websites which won't load properly but work correctly in other browsers. Firefox is my favorite browser so I'm hoping to get the problem fixed. Can anyone help me please? I don't know what else to try! Thank you for any help or suggestions. Example: Meijer.com correctly loads the homepage. I use Meijer.com to order groceries. However, when I try to search for a product a blank page is displayed. Please see images.

ADDITIONAL INFO: I have discovered Meijer.com will load correctly if I use 'Private browsing' mode. What would cause it not to load correctly when using the regular Firefox mode?

I'm using Windows 10 and Firefox 110.0. I've refreshed, uninstalled, reinstalled, cleared cookies, cleared cache, used safe mode in Firefox; scanned for viruses; and tried other things the last two days to solve my problem without any success. The problem is recent! All of a sudden I have a couple websites which won't load properly but work correctly in other browsers. Firefox is my favorite browser so I'm hoping to get the problem fixed. Can anyone help me please? I don't know what else to try! Thank you for any help or suggestions. Example: Meijer.com correctly loads the homepage. I use Meijer.com to order groceries. However, when I try to search for a product a blank page is displayed. Please see images. ADDITIONAL INFO: I have discovered Meijer.com will load correctly if I use 'Private browsing' mode. What would cause it not to load correctly when using the regular Firefox mode?
Attached screenshots

Athraithe ag Kathleen Czuba ar

All Replies (8)

more options

Could be a problem with the Browsing Protection by F-Secure extension.

If it works in Troubleshoot Mode and in regular mode with all extensions ("3-bar" menu button or Tools -> Add-ons -> Extensions) disabled, try to find which extension is causing the problem by enabling one extension at a time until the problem reappears.

Close and restart Firefox after each change via one of these:

  • "3-bar" menu button -> Exit (Power button)
  • Windows: File -> Exit
  • Mac: Firefox -> Quit Firefox
  • Linux: File -> Quit

Firefox has two two cookie jars, one for regular windows stored in cookies.sqlite in the profile folder and one for all Private Browsing windows kept in memory. Cookies in the PB jar that is kept in memory (i.e. not stored in the profile folder) are shared among all PB Windows and PB Tabs and are purged automatically when you close all PB mode windows or close Firefox.

If clearing cookies doesn't help, it is possible that the cookies.sqlite file in the Firefox profile folder that stores the cookies got corrupted.

  • rename/remove cookies.sqlite (cookies.sqlite.old) and when present delete cookies.sqlite-shm and cookies.sqlite-wal in the Firefox profile folder with Firefox closed in case cookies.sqlite got corrupted.

You can use the button on the "Help -> More Troubleshooting Information" (about:support) page to go to the current Firefox profile folder or use the about:profiles page (Root directory).

more options

Thank you for your suggestions. I will try them and report my results.

more options

You can check the Web Console (Tools -> Web Developer) for messages about blocked content and about the presence of mixed or unsafe content.

You can check the Network Monitor to see if content is blocked or otherwise fails to load.

If necessary use "Ctrl+F5" or "Ctrl+Shift+R" (Mac: Command+Shift+R) to reload the page and bypass the cache to generate a fresh log.

more options

Thank you for your suggestions. I have tried but haven't had any success. I even removed all the profiles thinking I would start over but I must have missed something because somehow my computer knew I had installed Firefox previously. Is there any way to remove all Firefox files to start fresh? Thank you!

more options

I'm Having The Same Problem With meijer.com and That's The Only Site That Will Not Load, All The Rest Of The Sites Load And Work Just Fine So It Must Be Something In How Meijer.com Built Their Site.

Yes I Tried Your Suggesting On Private Browsing And It Works Just Fine. Which Leads Me To Believe That It's A Problem With The Design Of The Meijer.com Website.

Cause I Had Already Tried Everything That Was Suggested Here And It Didn't Work.

more options

You can create a new profile as a quick test to see if your current profile is causing the problem.

See "Creating a profile":

If the new profile works, you can transfer files from a previously used profile to the new profile, but be cautious not to copy corrupted files to avoid carrying over problems.

more options

Thank you for your suggestion. I created a new profile but the problem still exists. I see another poster has the same problem. We can't be the only two, can we?!! I'm thinking it must be a setting...but where?

more options

Does this help at all? Using the web console is beyond my capabilities. I appreciate any help. Thank you.

TypeError: browsingContext.currentWindowGlobal is null
   isChannelFromSystemPrincipal resource://devtools/shared/network-observer/NetworkUtils.sys.mjs:91
   createNetworkEvent resource://devtools/shared/network-observer/NetworkUtils.sys.mjs:179
   #createNetworkEvent resource://devtools/shared/network-observer/NetworkObserver.sys.mjs:696
   #onRequestHeader resource://devtools/shared/network-observer/NetworkObserver.sys.mjs:746
   <anonymous> resource://devtools/shared/network-observer/NetworkObserver.sys.mjs:616
   makeInfallible resource://devtools/shared/DevToolsInfaillibleUtils.sys.mjs:43

DevToolsInfaillibleUtils.sys.mjs:22:13 TypeError: httpActivity.owner is null

   #onResponseHeader resource://devtools/shared/network-observer/NetworkObserver.sys.mjs:1043
   #dispatchActivity resource://devtools/shared/network-observer/NetworkObserver.sys.mjs:537
   <anonymous> resource://devtools/shared/network-observer/NetworkObserver.sys.mjs:646
   makeInfallible resource://devtools/shared/DevToolsInfaillibleUtils.sys.mjs:43

DevToolsInfaillibleUtils.sys.mjs:22:13 TypeError: browsingContext.currentWindowGlobal is null

   isChannelFromSystemPrincipal resource://devtools/shared/network-observer/NetworkUtils.sys.mjs:91
   createNetworkEvent resource://devtools/shared/network-observer/NetworkUtils.sys.mjs:179
   #createNetworkEvent resource://devtools/shared/network-observer/NetworkObserver.sys.mjs:696
   <anonymous> resource://devtools/shared/network-observer/NetworkObserver.sys.mjs:327
   makeInfallible resource://devtools/shared/DevToolsInfaillibleUtils.sys.mjs:43

DevToolsInfaillibleUtils.sys.mjs:22:13 NotFoundError: No such JSWindowActor 'DevToolsFrame' 9