Sykje yn Support

Mij stipescams. Wy sille jo nea freegje in telefoannûmer te beljen, der in sms nei ta te stjoeren of persoanlike gegevens te dielen. Meld fertochte aktiviteit mei de opsje ‘Misbrûk melde’.

Learn More

Dizze konversaasje is argivearre. Stel in nije fraach as jo help nedich hawwe.

fájl megnyitása vagy mentése

  • 2 antwurd
  • 0 hawwe dit probleem
  • 2 werjeftes
  • Lêste antwurd fan lacus

more options

Üdv ! A fálj letöltése vagy csak megnyitása nem működik valamelyik frissítés óta. Akárhogy állítgatom (jól van beállítva előzőleg működött) pl minden pdf fájlt letölt nem engedi simán csak megnyitni , de gyakorlatilag minden más fájlt is így kezel. Gondolom az op rendszer hogy win 7 vagy 10 nincs köze hozzá. Mindkettő van 7-en ez a hiba, 10-nél egyik gépen van másikon nincs ez a jelenség. Mi megoldás ?

Köszönettel : Laci

Üdv ! A fálj letöltése vagy csak megnyitása nem működik valamelyik frissítés óta. Akárhogy állítgatom (jól van beállítva előzőleg működött) pl minden pdf fájlt letölt nem engedi simán csak megnyitni , de gyakorlatilag minden más fájlt is így kezel. Gondolom az op rendszer hogy win 7 vagy 10 nincs köze hozzá. Mindkettő van 7-en ez a hiba, 10-nél egyik gépen van másikon nincs ez a jelenség. Mi megoldás ? Köszönettel : Laci

Alle antwurden (2)

more options

Szia Laci!

Ez a Firefox 98-tól van így, itt részletesen le lett írva: A fájlok letöltésének változása a Firefox 98-ban. Személy szerint én azt szoktam javasolni, hogy érdemes lehet átállítani a Firefox alapértelmezett letöltési könyvtárát a %TEMP% mappára (azaz C:\Users\<felhasználónév>\AppData\Local\Temp), így majdnem ugyanúgy viselkedik mint régen (régen is ide mentette a „csak megnyitott” fájlokat, elvégre mindenképp le kell tölteni ahhoz, hogy megnyisd). Annyi változik, hogy amit hosszabb távon meg akarsz tartani, annál a Hivatkozás mentése más néven lehetőséget kell használni (vagy kézzel átmásolni a %TEMP% mappából).

Üdv, Balázs

more options

Szia Balázs, Köszi a választ. Konkrétan segítenél, leírva a hogyant. Már rég csináltam ilyeneket. A cache pl másik particióra van állítva , ami kimondottan erre szolgál. Jelenleg ez nálam a D:/temp néven fut, ide van beállítva a windows környezeti változók is. A configban csak a download.lastDir van

Köszi L