Wat is Firefox Focus voor Android?

Dizze side bestiet net yn it Frysk. Yn stee dêrfan binne jo nei de Nederlandse ferzje trochferwizen. As jo de side nei it Frysk oersette wolle, klik dan hjir. Jo kinne ek de Ingelske ferzje fan dizze side besjen.

Woont u in Duitsland, Oostenrijk of Zwitserland? Klar van Firefox is de versie van Firefox Focus in de Duitse taal. Zie Ik kan Firefox Focus niet vinden in Duitsland, Oostenrijk of Zwitserland.

Firefox Focus biedt u een toegewijde privacybrowser met bescherming tegen volgen op uw Android-telefoon of -tablet.

Firefox Focus installeren

Firefox Focus is gratis beschikbaar in de Google Play Store. Zoek na voltooiing van het downloaden naar het pictogram op uw startscherm of app-drawer.

Firefox Focus gebruiken als een browser

Gebruik Firefox Focus als een browser die aan uw privacy en beveiliging is toegewijd. Wis eenvoudig uw surfgeschiedenis, wachtwoorden, bladwijzers en cookies en voorkom dat advertenties u volgen.

• Wanneer u een persoonlijke en trackervrije ervaring wenst, start u Firefox Focus. Firefox Focus is eenvoudig te gebruiken. Voer gewoon in het veld uw zoekopdracht of websiteadres in:

Fx Focus Android 94.1.1 homescreen
  • Om een pagina te delen of in Firefox voor Android of een andere browser te openen, tikt u op de menuknop in de rechterbovenhoek en kiest u het deelpictogram FxFocusAndroid-94-ShareIcon, of Openen met… om een pagina in een andere browser te openen.
  • U kunt alle gegevens over uw sessie altijd wissen door op de pictogram Wissen te tikken: Fx Focus Android 108.1.0 trash

Uw beschermingsinstellingen van Firefox Focus aanpassen

Pas het niveau van inhoudsblokkering en bescherming tegen volgen naar uw wensen aan.

1. Open Firefox Focus.
  2. Tik op de menuknop in de rechterbovenhoek.
  3. Tik op Instellingen.
  4. Tik op Privacy & Beveiliging.
  5. Tik op de schakelaar naast elke functie om deze aan of uit te zetten.
  6. Tik op de knop voor teruggaan in de linkerbovenhoek of sluit Firefox Focus. Firefox Focus slaat uw wijzigingen automatisch op.

Standaardzoekmachine

Voor het wijzigen van uw standaardzoekmachine, zie Uw standaardzoekmachine wijzigen in Firefox Focus voor Android.