De miniaturen op de nieuw-tabbladpagina ontbreken - Hoe krijg ik ze terug

Dizze side bestiet net yn it Frysk. Yn stee dêrfan binne jo nei de Nederlandse ferzje trochferwizen. As jo de side nei it Frysk oersette wolle, klik dan hjir. Jo kinne ek de Ingelske ferzje fan dizze side besjen.
Dit artikel is van toepassing op oudere versies van Firefox (Firefox-versie 56 en lager). Zie het artikel Customize your Firefox New Tab page voor de bijgewerkte ervaring.

De Nieuw-tabbladpagina van Firefox toont afbeeldingen van websites die u regelmatig bezoekt. Soms worden alleen sommige of helemaal geen afbeeldingen weergegeven. Hier wordt uitgelegd waarom dat gebeurt en hoe u ze kunt terugkrijgen als dat mogelijk is.

De nieuw-tabbladpagina aanzetten

Klik om de nieuw-tabbladpagina aan te zetten op het tandwielpictogram in de rechterbovenhoek van de pagina en kies Uw topwebsites tonen vanuit het menu.

tiles controls 39

Firefox nieuwe afbeeldingen voor de nieuw-tabbladpagina laten maken

De nieuwe afbeeldingen zullen worden bewaard zodra u de nieuw-tabbladpagina gebruikt om die websites weer te bezoeken.

1. Open de nieuw-tabbladpagina door op de knop + op de tabbladenstrook te klikken.
  2. Klik op een van de lege afbeeldingen om naar de bijbehorende website te gaan.
  3. Belangrijk: wacht totdat het laden van de website is voltooid (wacht totdat het draaiende blauwe laadpictogram in het tabblad stopt).
  4. Open de nieuw-tabbladpagina opnieuw; u ziet een nieuwe afbeelding voor de zojuist bezochte website.
  5. Herhaal dit proces voor de rest van de ontbrekende afbeeldingen.
Noot: bij sommige websites mogen geen afbeeldingen worden gegenereerd en opgeslagen, zodat ze zelfs na het uitvoeren van de bovenstaande stappen leeg verschijnen. Ook zal het wissen van uw navigatiegeschiedenis (ofwel handmatig, of automatisch wanneer Firefox wordt gesloten) de afbeeldingen verwijderen.