Stuur Tab van Firefox desktop naar andere apparaten

Dizze side bestiet net yn it Frysk. Yn stee dêrfan binne jo nei de Nederlandse ferzje trochferwizen. As jo de side nei it Frysk oersette wolle, klik dan hjir. Jo kinne ek de Ingelske ferzje fan dizze side besjen.
Deze functie is alleen beschikbaar in een nieuwere versie van Firefox. Werk Firefox bij naar de meest recente versie om deze functie te gebruiken.

Met de functie Send Tab van Firefox, kunt u pagina's van en naar uw computer, iPhone of iPad verzenden, zodat u kunt blijven browsen waar u ook bent. U hoeft uzelf niet langer koppelingen of sms-berichten te sturen.

Verzend tabbladen vanaf uw computer

1. Zorg ervoor dat u bent aangemeld bij uw Firefox-account. Het pictogram Firefox-accounts op uw werkbalk geeft uw status aan.
    syncavatar logged out
  2. Klik op de pagina die u wilt verzenden op het menu Pagina-acties (drie puntjes) op de adresbalk.
    page actions 67
  3. Klik Tabblad naar apparaat versturen.
    send tab 67
  4. Kies het apparaat waarnaar u het tabblad wilt verzenden.
  5. De pagina wordt in een nieuw tabblad geopend wanneer u Firefox opent op het ontvangende apparaat.

Mijn apparaat staat niet in de lijst

U kunt tabbladen verzenden naar apparaten die u aan uw Firefox-account hebt toegevoegd. Als u geen apparaat in de lijst ziet, volg dan deze stappen om het apparaat toe te voegen:

1. Open Firefox op het apparaat dat u wilt verbinden.
  2. Klik op de menuknop New Fx Menu fx57menu om het menupaneel te openen.

3. Selecteer Aanmelden bij synchronisatie.
  4. Volg de aanwijzingen om aan te melden of uw account aan te maken.

Firefox Accounts zal synchroniseren en uw apparaten toevoegen aan de lijst.

Raadpleeg de volgende artikelen om tabbladen te verzenden vanaf uw telefoon of tablet:
// Dizze aardige minsken hawwe dit artikel holpen te skriuwen:Fjoerfoks, Tom. Jo kinne ek helpe - lês hjir hoe.

Wie dit artikel behelpsum? Ien momint...

Wurd frijwilliger by Mozilla Support