Een pagina opslaan als een PDF in Firefox voor Android

Dizze side bestiet net yn it Frysk. Yn stee dêrfan binne jo nei de Nederlandse ferzje trochferwizen. As jo de side nei it Frysk oersette wolle, klik dan hjir. Jo kinne ek de Ingelske ferzje fan dizze side besjen.

Door een pagina op te slaan als een PDF-bestand kunt u deze op uw gemak bekijken en in een leesbare indeling op uw apparaat bewaren.

Volg deze eenvoudige stappen om een pagina als een PDF-bestand op te slaan naar een Android-apparaat met behulp van Firefox:

1. Klik op de menuknop (onder het scherm op sommige apparaten of in de rechterbovenhoek van de browser) .
    Firefox Android
  2. Selecteer Pagina vanuit het menu.
    firefoxandroidpage
  3. Selecteer in het menu Pagina de optie Opslaan als PDF.
    Draft for user HBloomer

Zo eenvoudig is het!